Mit csináljak a megmaradt marhapörköltből?
Figyelt kérdés
Holnap szeretnék valamit főzni a maradékból,mert a pörkölt így a harmadik napon senkinek sem kell.
Valami jó ötlet esetleg?
2010. febr. 8. 21:30
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Fagyaszd le 1 műanyag edényben,és 1-2 hónapon belül simán előveheted a hűtőből,és egy kis tésztával újra fogyaszthatod,ha marhapörire fájna a fogad. :D
3/9 anonim válasza:
Anyukám le szokta darálni, tesz hozzá egy kis vizes zsemlét, belecsavarja palacsintatésztába és utána panírban kirántja. Tartárral nagyon jó!
4/9 anonim válasza:
Semmit. Edd meg hidegen kenyérrel. Úgy a legjobb.
5/9 anonim válasza:
Hortobágyi húsospalacsintát csinálj belőle, én imádom:)
6/9 anonim válasza:
Pástétomot szokott mamám. Pörkölt, meg reszteltmáj ledarálva, egy ráma átnyomva a darálón, és fűszerek bele. Kenyérre kitűnő.
7/9 anonim válasza:
A pörkölt sokmindenhez jó alap. Lencsés babhoz, gulyáshoz, stb.
Bár ha finom a pörkölt és jó szaftos akkor kenyérrel simán bevágnám a helyedben.
8/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a választ!Adtatok egy-pár ötletet,holnapig megálmodom mi lesz belőle.:):)
2010. febr. 8. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!