Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lehet csemegeuborkat mustarral...

Lehet csemegeuborkat mustarral enni?

Figyelt kérdés
Lesz tole valami hasmenes vagy stb? :)

2015. jan. 23. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lehetne.

Azt meg, hoyg bármiféle kombinácíótól is hasmenést lehet kapni, el kellene felejteni, mert ilyen nincs.

2015. jan. 23. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:
#1! Van olyan kombinácio!!!!!!!!
2015. jan. 23. 23:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Okes koszonom 😄
2015. jan. 24. 00:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

2#: lehet, hogy van, de eddig még nem találkoztam ilyennel, pedig 55 éves vagyok és rengeteg mindent megkóstoltam már életemben.

A legtöbb MO-on "közismert" ártalmas kombináció más népeknél a mindennapos összeállítások része, és ennek "ellenére" senkinek nincs ott baja ettöl, söt a mo-i embereknek sem, ha nem ilyen hozzáállással eszik, illetve ha nem úgy veszik, hogy "tej gyümölccsel = hasmenés", hanem gyümölcsturmix néven készen veszik, vagy direkt így készítik.

Erröl függetlenül elöfordulhat, hogy egyéni érzékenység okozhat problémákat.

De szivesen venném, ha néhány konkrét példát felsorolál. Köszi elöre is

2015. jan. 24. 08:15
 5/5 Arobi válasza:

Ja ! Eheted chilivel,tejjel,bármivel ! De tényleg,ennél okosabb kérdést nem tudtál feltenni ?

Szegény ...

2015. febr. 15. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!