Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Smoothie-t bármilyen turmixgép...

Smoothie-t bármilyen turmixgéppel lehet készíteni? Vizet is kell hozzáadni?

Figyelt kérdés
Venni akartam turmixgépet, de azt mondták, hogy az pépes állagúra csinálja a gyümölcsöket, nem lehet meginni. Akkor vizet is lehet hozzáadni? Vagy hogy működik ez a smoothie dolog?

2015. jan. 3. 14:09
 1/4 anonim ***** válasza:
12%
Smoothie = JÉGKÁSA..
2015. jan. 3. 14:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A smoothie NEM jégkása (azt slushie-nak hívják). Kérdező, attól függ mennyi víz van a gyümölcsben. Pl a banán pépes lesz akármit is csinálsz, a narancs, alma már iható. De ha kell, tehetsz hozzá természetesen vizet.
2015. jan. 3. 16:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A volt munkahelyemen frissen csináltunk smoothiet sima hagyományos turmixgéppel.

Különböző receptjeink voltak a beszállítótól, mi kaptunk különféle egy adagos mirelit gyümölcsöt, minden recepthez megvolt hogy melyik csomagból kell csinálni.

A fél liter smoothie-hoz mindegyikhez írt a recept 0,5-1 dl gyümölcslevet, tehát kel bele.

Tehát úgy csináltuk hogy egy adag fagyott gyümölcs, némi folyadék ami gyümölcslé + recepttől függően méz, natur joghurt

2015. jan. 4. 19:18
 4/4 Lovas Kornélia válasza:

Én ezt inkább a reszelt gyümölcsre mondanám, hogy nem lehet meginni. A turmix vagy smoothie pépesebb, de iható. Én zöldséget is szoktam hozzáadni, pl. spenót vagy bazsalikom, hihetetlenül eltelít. Ha viszont nem a mindennapi étkezés részeként szeretnéd fogyasztani a gyümölcsöt, hanem folyadékként akkor a gyümölcscentriguát ajánlanám. ez esetben viszont csak ugye lédús gyümölcsöket lehet felhasználni.

Egyébként mindegyikből a magasabb teljesítményűt ajánlom, ami nem olcsó készülék. De ajánlhatok valamit ha van rá igény... ;)

2015. máj. 4. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!