Smoothie-t bármilyen turmixgéppel lehet készíteni? Vizet is kell hozzáadni?
A volt munkahelyemen frissen csináltunk smoothiet sima hagyományos turmixgéppel.
Különböző receptjeink voltak a beszállítótól, mi kaptunk különféle egy adagos mirelit gyümölcsöt, minden recepthez megvolt hogy melyik csomagból kell csinálni.
A fél liter smoothie-hoz mindegyikhez írt a recept 0,5-1 dl gyümölcslevet, tehát kel bele.
Tehát úgy csináltuk hogy egy adag fagyott gyümölcs, némi folyadék ami gyümölcslé + recepttől függően méz, natur joghurt
Én ezt inkább a reszelt gyümölcsre mondanám, hogy nem lehet meginni. A turmix vagy smoothie pépesebb, de iható. Én zöldséget is szoktam hozzáadni, pl. spenót vagy bazsalikom, hihetetlenül eltelít. Ha viszont nem a mindennapi étkezés részeként szeretnéd fogyasztani a gyümölcsöt, hanem folyadékként akkor a gyümölcscentriguát ajánlanám. ez esetben viszont csak ugye lédús gyümölcsöket lehet felhasználni.
Egyébként mindegyikből a magasabb teljesítményűt ajánlom, ami nem olcsó készülék. De ajánlhatok valamit ha van rá igény... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!