Ehhez a tortához milyen vajas, margarinos krémet lehetne készíteni, hogy ne legyen túl lágy és egyben maradjon?
2014. nov. 9. 13:57
1/2 anonim válasza:
én nem álmodoznák,
ilyen dolgokat mesterek készítenek,
2/2 anonim válasza:
Van az amerikai vajkrém, ha a torta íze nem számít (szerintem ehetetlen) ez vaj, porcukor és egy pici tej.
De megfelelő hűtés mellett az olyan "snassz" és "pórias" krémek is jók, mint pl. a Dobos krém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!