Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ehhez a tortához milyen...

Ehhez a tortához milyen vajas, margarinos krémet lehetne készíteni, hogy ne legyen túl lágy és egyben maradjon?

Figyelt kérdés

[link]

[link]


2014. nov. 9. 13:57
 1/2 anonim ***** válasza:

én nem álmodoznák,

ilyen dolgokat mesterek készítenek,

2014. nov. 9. 14:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Van az amerikai vajkrém, ha a torta íze nem számít (szerintem ehetetlen) ez vaj, porcukor és egy pici tej.

De megfelelő hűtés mellett az olyan "snassz" és "pórias" krémek is jók, mint pl. a Dobos krém.

2014. nov. 9. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!