Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan kell kakaót készíteni?

Hogyan kell kakaót készíteni?

Figyelt kérdés

Régen instant kakaót használtam, de azóta leálltunk, meg minden. Egy egész csomagot nem szeretnék egy kakaó miatt venni.

Holland Kakaónk van itthon, ebből hogyan készíthetnék finom kakaót? Ugye az italra gondolok, hogyha valakinek még nem esett volna le :D

Ezt az egyet találtam google segítségével: [link]

Ebből véleményetek szerint finom lesz?

2014. okt. 6. 09:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan így, ahogy le van írva :-) A bőrösödéstől nem kell megijedni, az úgyis csak a tetején képződik, egy kanállal leszeded és kész.

De mondok egyszerűbbet. Én sosem használok instant kakaót, szerintem is sokkal finomabb a hagyományos "cicás".

Mikróban felmelegítem a tejet, majd bele kiskanállal a kakaó és a cukor, jól elkeverem, oszt már kész is :-) Nem kell ebből nagy ügyet csinálni.

2014. okt. 6. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is így készítem, úgyhogy finom lesz!
2014. okt. 6. 09:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is így csinálom, de a tejet mikróban melegítem, mert úgy gyorsabb.
2014. okt. 6. 09:51
 4/6 A kérdező kommentje:

évek óta nem ittam, és tegnap valahogy nagyon rákaptam, de nem volt energiám csinálni (beteg vagyok :S), ezért gondoltam, ma majd lesz belőle valami :D

Köszönöm szépen!

2014. okt. 6. 09:52
 5/6 csabika1971 ***** válasza:
90%
Ha beteg vagy és lázas vagy hasmenésed van. Nem nyerő ötlet a kakaó (pontosabban a tej).
2014. okt. 6. 09:58
 6/6 A kérdező kommentje:

Tudom, és köszönöm a figyelemfelhívást!

De mivel évek óta nem ittam, most minden infót begyűjtök, hogy a lehető legfinomabb kakaót ihassam majd :D

2014. okt. 6. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!