A krumplis tészta mért romlik meg olyan hamar?
Figyelt kérdés
Ha hűtőbe is van elég neki 2 napig hogy megromoljon.2014. dec. 25. 19:36
1/6 anonim válasza:
Minden tésztaétel viszonylag hamar romlik.
2/6 anonim válasza:
A főzés és hűtés is biokémiai hatás ,gyorsítja a lebomlást .
3/6 A kérdező kommentje:
Az egy dolog de nem ismerek még egy ilyen ételt ami ilyen hamar megromlik.
2014. dec. 25. 20:45
4/6 anonim válasza:
Ugye? Azt hittem már én bolondultam meg. A krumplistészta nekem is gyorsabban megromlik a többi tésztaételnél. :S
5/6 anonim válasza:
Ez az anyatermészet válasza egy hibás emberi döntésre. A krumplis tészta ugyanis nem étel. Köretet, körettel nem eszünk. Ezért a rövid tárolási idő, hogy minél rövidebb ideig tudd mérgezni magad.
6/6 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg elég érdekes eza csak köret féle "szokás"
2014. dec. 26. 04:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!