Kevés pénzbol finomat?
Szia!köszi a visszajelzést, váljék egeszsegetekre.
de itt most nyilvvánosan megjegyzem, hogy nem tudom miért zavar valakit, hogy a tanácsaimhoz eddig odatettem
a nevemet. érdekes módon a kérdezőktől mindig pozitív visszajelzést kapok, sőt privátokat is, de valakit mégis irritálok és rendesen lepontoz.
tiszta szívemből azt hiszem, hogy ebben a kis "közös konyhában "mindenki a tőle telhető legjobbat szeretné a
másik gépnél lévőnek ajánlani.
szerettel üdvözöllek és utoljára írom ki a nevem
-eri-
Köszi a biztatást, nagyon aranyos vagy, de úgy látszik a mai napom ilyen mimózás. majd túllépek rajta.
pusz.-eri-
Szia Eri!
Én nem szoktalak lepontozni, mert mindig jó tanácsokat adsz, ami nekem is jól jön :)
Engem is pontoztak már le, és nem szoktam a nevem kiirni, de most kiírom, üdv: Vera
Sziasztok lányok! nagyon kedvesek vagytok és ma reggel, hogy bejöttem igazán jó érzés volt olvasni biztató soraitokat.jó érzés tudni, hogy vannak az embernek ismeretlen barátai.a név kiírással én is pontosan a személyes, segítőszándékú hangvételt próbáltam kihozni, engem kicsit zavart, mikor valakit, pl. 16:24-esnek vagy utolsónak neveztek.
szerettel üdvözöllek mindőtöket
-eri-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!