Mi finomat fogsz ma enni?
Figyelt kérdés
a legjobbat holnap elkészítem:) már nincs ötletem2011. máj. 3. 08:51
1/11 anonim válasza:
Hát én ma ilyen általam kitalált kaját fogok enni. Csirkemellet felkockázom,sózom,jól megborsozom,mustárral összekeverem(kb. 20dkg csirkéhez 2-3 evőkanál mustár),ezt állni hagyom egy óráig,majd serpenyőben megsütöm. Ezt mindig párolt zöldséggel eszem,mert fogyózok. :)
2/11 anonim válasza:
Óvári csirkemellet :).
Csirkemellet sóval borsal megsütöd (serpenyőben) erre teszel gombát,bacont,FÜSTÖLT sajtot és be a sütőbe.Nyammm....
3/11 anonim válasza:
Mezei rántottkaraj a fagyóból, hozzá petrezselymeskrumpli
és friss uborkasaláta.
4/11 anonim válasza:
Darás tészta lesz, a héten lesz majd brassói, meg őzgerincformában sült csirkemell.
6/11 anonim válasza:
az ebéd sajtos tészta lesz:D de van franciasali is.. azt is majd eszek valamikor
7/11 anonim válasza:
Tegnap készült csibe brassói maradék, tepsiben sült kockára vágott burgonyával összekeverve. Elég jól sikerült. :)
8/11 anonim válasza:
Húslevest, pörköltet rízzsel, chilis csokitortát :)
9/11 anonim válasza:
fosziírozott lazac filé barnamártásban fenyőmagvas ringlivel és ezenkívül
parmezánforgáccal és ruccolával töltött szarvas szelet acapulco módra módra vöröskaviárral és az egész burgonya krokettel tejszines mártással egy pohár száraz vörösbor desszertnek juharszirupos epres túrótorta
10/11 anonim válasza:
előzö vaok a komplexebb menüvel (( hajón dolgozok főséfként és elég sok maradék van))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!