Mit ihatnék kávé helyett?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a kávét, de csak az íze miatt iszom, napi több bögrével, tejjel készítve. Szeretnék leállni róla, de kellene valami helyette, amit iszogathatnék. A zöld teát, fekete teát, gyümölcs teákat nem szeretem. Kakaót sem akarok, mert a tejről is le szeretnék mondani a kávéval együtt. Milyen más lehetőség van? Nem kell koffein tartalom.2014. dec. 10. 21:01
11/13 anonim válasza:
Jah és ginseng tabletta vagy tea növelheti az erőnlétet és a szellemi, testi frissességet.
12/13 anonim válasza:
Van gyerekeknek való, koffeinmentes tea. Az is jó lehet.
13/13 anonim válasza:
Én is imádom a tejes kávét, meg bírnék inni egy vödörrel.
Otthonra 2-es koffeintartalmú (az a leggyengébb) kávét vettem, azt is egy ujjnyi kávé+sok tejjel iszom. Mézzel édesítem. Ha még ezt a kávét is erősnek tartod, ott a koffeinmentes, főzheted fele-fele arányban is a rendessel.
Ha tehéntej helyett mást akarsz, javaslom a mandulatejet, van enyhén pörkölt ízű, fantasztikus a kávéhoz!
A kókusztejjel pocsék, azt nem ajánlom. A rizstej kicsit vízízű, kb mint a "reggeli ital" nevű tej.
Szójatejet sem javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!