Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Idén december közepén vágunk...

Idén december közepén vágunk egy nagyobb (kb.300kg-os) disznót. Arra gondoltam, hogy a hagyományos hurka kolbász mellé lehetne kevésbé megszokott termékeket is készíteni (stiffolder, kulen, stb) Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 21:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tokaszalonna kolbászhússal megtöltve.

Egy "zsebet" kell vágni a tokába, kb mint a dagadó töltésénél, kolbásztöltővel megtölteni, bevarrni szorosan a nyílást, majd sózóba tenni, és mehet a füstre. Nyami...

2014. dec. 2. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/16 A kérdező kommentje:
Utolsónak: ezt hidegen, vagy melegen eszik?
2014. dec. 2. 15:55
 13/16 zolidobos ***** válasza:
100%
Közel négy évtized tapasztalatait szívesen megosztom mindenkivel. Ne vigyem magammal, ha menni kell...
2014. dec. 3. 07:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 anonim ***** válasza:
Hidegen, mint a szalonnát.
2014. dec. 3. 07:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/16 anonim ***** válasza:

"Ne vigyem magammal, ha menni kell..."


Azért még ne "menj", pár vévtizedet még maradj, mindenki csak örülne neki!!!

2014. dec. 3. 08:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 zolidobos ***** válasza:
100%
Rajta vagyok az ügyön..))
2014. dec. 4. 17:41
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!