Idén december közepén vágunk egy nagyobb (kb.300kg-os) disznót. Arra gondoltam, hogy a hagyományos hurka kolbász mellé lehetne kevésbé megszokott termékeket is készíteni (stiffolder, kulen, stb) Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 21:34
11/16 anonim válasza:
Tokaszalonna kolbászhússal megtöltve.
Egy "zsebet" kell vágni a tokába, kb mint a dagadó töltésénél, kolbásztöltővel megtölteni, bevarrni szorosan a nyílást, majd sózóba tenni, és mehet a füstre. Nyami...
12/16 A kérdező kommentje:
Utolsónak: ezt hidegen, vagy melegen eszik?
2014. dec. 2. 15:55
13/16 zolidobos válasza:
Közel négy évtized tapasztalatait szívesen megosztom mindenkivel. Ne vigyem magammal, ha menni kell...
15/16 anonim válasza:
"Ne vigyem magammal, ha menni kell..."
Azért még ne "menj", pár vévtizedet még maradj, mindenki csak örülne neki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!