Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül 2 fő étkezése...

Mennyibe kerül 2 fő étkezése egy hónapban?

Figyelt kérdés

Albérletbe készülünk és a kaja részében tanácstalan vagyok.

Van aki szerint kb 60 000...

De mindenki mást mond (nyilván ez lehet egyéni)

De én egy átlagos, normális, otthon főzős dologra gondolok, ill. a munkába vitt zsömlék kenyerek stb

2014. nov. 18. 09:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekünk olyan 40-50 ezer forint között jön ki.

Csak ebédre eszünk főtt ételt, otthon főzünk, visszük magunkkal, két nap van ugyanaz az étel.

Ebből elég változatosan tudok főzni, ha spórolni kell valamiért, akkor olyan 30-ból is ki tudom hozni, de az nem változatos és eléggé egészségtelen.

2014. nov. 18. 09:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is olyan 40ezer körül jön ki, és akkor ebben van normálisan husi, sajtok, gyümölcsök.
2014. nov. 18. 09:29
 3/7 anonim ***** válasza:
70-80e FT, de nekem speciális diétát kell tartanom, így a férjem is azt eszi.
2014. nov. 18. 10:15
 4/7 anonim ***** válasza:
28%

"Nekünk is olyan 40ezer körül jön ki, és akkor ebben van normálisan husi, sajtok, gyümölcsök."

Hazugság.

Normális étkezés fejenként 20 ezer forintból nem jön ki egyáltalán, hacsak nem 2 falatot esztek...

Két főre 60-100 ezer forint simán van.

2014. nov. 18. 11:39
 5/7 A kérdező kommentje:

Akkor egy 5 tagú családnak lehet akár 250.000 csak a kaja? :D

Rezsivel, mindennel minimum 350.000et kéne keresni ott.

És én 5 tagúból jövök, kizárt hogy ennyi legyen, közel sem kerestek ennyit anyuék...

2014. nov. 18. 11:41
 6/7 anonim ***** válasza:
53%

Nekünk 60 ezer, nem igazán spórolunk rajta (azért kicsit odafigyelünk) és kissé speciálisan étkezünk, rengeteg drága cukorféle, magliszt, olajos mag (azt használunk liszt helyett :)), kakaó fogy... Magunk főzünk, túl speciális az étrendünk.

De amikor olcsó liszt, étolaj, tészta, kenyér volt az étrendünkben, ugyanennyibe került, mivel a sok különféle zöldség, gyümölcs, kakaó, sajt azért megdobja a költségeket.

Ki lehet hozni 40-50 ezerből is, ha mi elhagynánk az édességeket, nekünk is menne, de azt nem szeretnénk.

A 60 ezer kellemes összeg, de vannak, akik nem férnek bele. Miközben komplett családok élnek alatta, egyesek valószínűleg nem is rosszul táplálkozva. Rengeteg felesleges, egészségtelen, túlárazott flancot eszik az átlagember. Egy olcsó zöldséges étel pedig kifejezetten jó tud lenni, normális ember ilyet eszik, nem parízeres bolti kenyeret, ha nincs sok pénze...

2014. nov. 18. 16:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is 40-50ezer között van, ebben is van hús, hal, tojás, zöldség, gyümölcs, tésztás és egytálételek is.

2 napra főzök egy nagy adag levest, másodikra is 2 napra szoktam, csak van, hogy variálom.

Felesleges termékeket nem szoktunk venni.

2014. nov. 18. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!