Alkohol fogyasztása után furcsa tünetek?
Sziasztok!
Pár éve egy ismerősömmel ünnepeltünk. Nem ittunk sokat, de azt gyorsan és melegben. Én kevés alkoholt iszok, ezért akkor sem bírtam. Arra eszméltem, hogy görcsölök, sírok, hányok és izzadok egyszerre. Bár nekem kiesett, állítólag több, mint egy órán keresztül tartott ez az állapot. Azóta nagyon keveset iszom és nagyon félek, hogy újra átélem. :( Azt szeretném kérdezni, hogy mi lehetett ez? Alkohol mérgezés? Valami pszichés dolog? Valakinek volt már hasonló élménye?
Pár éve? Akkor miért most teszed fel a kérdést?
Azóta nem volt ilyen tüneted?
Nyugodtan igyál alkoholt, de legyél annyira karizmatikus légyszi hogy csak jó minőségűt iszol és nem akármit a haverok kedvéért.
És persze normális mennyiségben, ne másokat kövess.
Valószínűleg ennek a pia minőségéhez van köze és ahhoz hogy gyorsan ittad pl.
Az alkohol is tudatmódosító szer; vagy az volt hogy teljesen rosszul lettél tőle a minősége miatt (ami elég valószínű lehet ha azt nézzük milyen rosszakat adnak néhány helyen), vagy pedig kijött belőled ami benned volt érzelmi szinten és rosszabb verzióban.
Tényleg nem jó rossz minőségű alkoholt inni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!