Kevés kallóriás sütemények csokik édességek?
Receptek is jöhetnek :)
Előre is köszönöm :)
#1: Ja, már csak a rengeteg zsír és keményítő marad benne... Nyilván sütije válogatja, de a többség azért nem lesz kalóriaszegény cukor nélkül sem.
Nos, én ilyen esetben felvert tojásfehérjéből indulok ki, az kevés kalóriában térfogatot ad, csak ízesíteni kell, illetve zsiradék sem árt bele, mert akkor miből állna szerencsétlen. A leglightosabb verzióba szinte csak kakaóport s eritritet tettem, s vagy kisütöttem kókuszzsíron, vagy bele raktam zsírt, anélkül gondolom, száraz lenne, de ízlések és pofonok. Én a zsíros, durván szénhidrátszegény édességeket preferálom.
Ha nem félek annyira a kalóriától, akkor beledobok 1-2 deka olajos magot is, darálva, főleg a diót kedvelem.
A csoki nem kevés kalóriás, bár nem kell belőle sok... Max. a tojássárgája+kakaópor+édesítés, ebben legalább extra zsír nincs és kedvelem.
Az ennél zsírosabb édességeimet inkább hagyom :)
köszi
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!