Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kevés kallóriás sütemények...

Kevés kallóriás sütemények csokik édességek?

Figyelt kérdés

Receptek is jöhetnek :)

Előre is köszönöm :)

2014. okt. 27. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Bármelyik lehet kevés kalóriás, ha a cukrot lecseréled pl. eritrit-re, az nulla kalóriás, nulla szénhidrátos.
2014. okt. 27. 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:
fittkonyha.hu
2014. okt. 27. 12:54
 3/4 anonim ***** válasza:

#1: Ja, már csak a rengeteg zsír és keményítő marad benne... Nyilván sütije válogatja, de a többség azért nem lesz kalóriaszegény cukor nélkül sem.

Nos, én ilyen esetben felvert tojásfehérjéből indulok ki, az kevés kalóriában térfogatot ad, csak ízesíteni kell, illetve zsiradék sem árt bele, mert akkor miből állna szerencsétlen. A leglightosabb verzióba szinte csak kakaóport s eritritet tettem, s vagy kisütöttem kókuszzsíron, vagy bele raktam zsírt, anélkül gondolom, száraz lenne, de ízlések és pofonok. Én a zsíros, durván szénhidrátszegény édességeket preferálom.

Ha nem félek annyira a kalóriától, akkor beledobok 1-2 deka olajos magot is, darálva, főleg a diót kedvelem.

A csoki nem kevés kalóriás, bár nem kell belőle sok... Max. a tojássárgája+kakaópor+édesítés, ebben legalább extra zsír nincs és kedvelem.

Az ennél zsírosabb édességeimet inkább hagyom :)

2014. okt. 27. 14:05
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi

:)

2014. dec. 29. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!