Ti milyen gyakran szoktatok kifőzdékben/éttermekben/ gyors kajáldákban enni?
Figyelt kérdés
2014. okt. 21. 21:22
11/20 anonim válasza:
Étterem nagyjából havonta, pizza is havi 1, gyorsétterem akkor, mikor Bp-n van dolgom: színház, mozi, koncert (nagyjából havi 2), kifőzdében eddig egyszer ettem életemben.
12/20 anonim válasza:
Minden nap, mivel a munkámból adódóan nincs alkalmam arra, hogy otthonról hozzak ételt, hanem ahol épp ebédidőben vagyok, ott keresek valami jó árú kifőzdét.
13/20 anonim válasza:
Már nem eszem sehol, csak amit én főzök abban bízom meg, akkor tudom, hogy miből és hogyan készült.
14/20 anonim válasza:
Szinte soha. Amikor utazok, Kelenföldön szoktam venni egy-egy hotdogot, de ezen kívül "kajáldákba" nem szoktam járni.
15/20 anonim válasza:
Gyorsétterem, streetfood soha, a családommal vagy a barátnőimmel különleges alkalmakkor megyünk étterembe, de akkor előtte gondosan kiválasztjuk a helyet, amit ki akarunk próbálni. Ez úgy évente 5-10 alkalommal.
16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Én gyors étkezdékbe nem szoktam járni, de van úgy, hogy heti szinten úgy jön ki, hogy valamilyen plázában vagyok és éhes vagyok akkor ott szoktam enni, de ilyen kifőzdékben. Ha van menü jó áron akkor azt, de volt már olyan is, hogy este mentem, féláron volt minden vettem elsőnek egy gyümölcs leves+ rizs töltött csirkecomb menüt uborkával majd másnap ebédre elvitelre kértem egy tojás levest+spenót 2 főtt tojást és ez összesen 1000ft volt.
2014. okt. 22. 21:53
18/20 anonim válasza:
A Fehérvári úti piac második emeletén vannak a kifőzdék. Na, ott jókat lehet enni.
Ráadásul megfizethető.
19/20 anonim válasza:
Kifőzdében és étteremben nem szoktam. Gyorsétterembe havi 1-2 alkalommal étkezek. De akkor is csak a KFC jöhet szóba ! :)
20/20 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a kerdezo isme-e engem. En vagyok az etelek-italok koronazatlan kiralya, mert nagy gourme-t vagyok. En pl tegnap csinaltam egy tanfolyamot, amit azzal unnepeltem meg ma, hogy meg leptem magam egy kezmuves piacon egy renszarvas hamburgerrel( gyorskaja, de nem neveznem gyorskajaldanak) meg egy korso hazi ciderrel. De en altalabban sokat eszem kint (nem otthon) munkabol adodoan. Nekem kulfoldon egy kikotesem van legyen az etterem, kifozde... Lehessen kartyaval fizetni, mert akkor fisszakovethetoek ha barmi tortenik. Egyszer olyan etelmergezest kaptam, hogy... Azota direkt elvegeztem HACCP es hasonlo elelmiszer ipari tanfolyamokat. De ez az inyenckedes ara, de igy mar mikor bemegyek egy kajaldaba sok dolgot letudok vagni. Mig HUNban laktam kkor is tobbet ettem kint, mert 1 emberre fozni nem gazdasagos. En pl nagy kifozde fan vok imadom oket. Foleg azokat, ahova a melosok jarnak, mert ott nagy adagok vannak jo aron. Az ettermeket is szeretem, ha otthon vok legalabb 3 kulnbozo stilusu etterembe elmegyek ( magyaros csarda, reform, meg a videki pizzeria, ahol anyukam lakik, na az stabil mindog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!