Éttermekben a maradék ételeket hogy használják fel?
Figyelt kérdés
Vendéglátásban dolgozó emberek véleményét várom.2012. dec. 18. 19:20
1/7 anonim válasza:
Ne akard tudni, ha akarsz még jókat enni.
Nem dolgozom vendéglátásban, csak öcsém most tanul szakácsnak és nem kevés helyen megfordulnak gyakorlaton, és bizony olyan helyen is van alapanyag újrafelhasználás, ahol kicsit sem gondolná az ember.
2/7 anonim válasza:
Ami első nap pörkölt, az második nap gulyásleves, harmadnap pedig hortobágyi húsos palacsinta.
3/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy van ilyen, csak érdekel a véleményetek. Én például most voltam 1 hetes gyakorlaton, egy szálloda éttermében vidéken és ott olyan volt, hogy a maradék sütit vitték a cukrászfeldolgozóba és somlói galuskát csináltak abból a piskótából, ami előzőnap aprósütiben volt.
2012. dec. 18. 19:30
4/7 anonim válasza:
Csak azt tudom, ami itt a környéken megy: egy közeli, menzaszerű étterem maradékából - persze némi ellenszolgáltatásért - a kollégium környéki macskák laknak jól.
5/7 anonim válasza:
Brassóit, kaptam már olyat, amiben az előző napi összes kajából volt.:)) Ahogy kinézett, még kóstolni sem mertem.
6/7 anonim válasza:
Én dolgoztam az egyik rokonom éttermében, ott a maradékot hazavittük, megettük. Ha nagyon sok maradt, akkor a hajléktalanok is kaptak belőle.
7/7 anonim válasza:
Főiskolás vagyok, egy hetes szakmai gyakorlaton voltam ebben a félévben. A maradékot minden nap végén összeöntöttük egy nagy moslékos hordóba, amit utána elvittek megsemmisíteni. Ha valamiből több maradt (pl. levesekből), akkor a dolgozók vihettek haza ételhordóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!