Miért van az, hogy mostanában egyre több olyan ételről, italról 'derül ki', hogy egészségtelen, ami eddig egészségesnek volt mondva?

Na meg. a vegánék is belesegitenek. Mert mindenáron leakarják állitani a fogyasztását eggyes élelmiszereknek.
Csak szerintem, ha azok a dolgok egészségtelenek lennének amit ök most eltaláltak, akkor mi ma nem is léteznénk. Elödjeink már régen kipuszultak volna.

11/12.
80 éves vagyok, egész életemben irodában dolgoztam. Csak nyugdíjas korom óta mozgok többet. Körülöttem sok idős ember él, öten közel a 90-hez.
Mindannyian egészségesek vagyunk, némi ízületi gondokkal. Egész életünkben fehérkenyeret ettünk, zsírral főztünk, mind azt ettük, ami most egészségtelen.
4 kollégám is vegetáriánus volt. Az egyik 62 évesen, a másik 48 évesen meghalt mellrákban. (Nők). A harmadik férfi 56 évesen veseelégtelenségben, a negyedik 59évesen májbajban halt meg.
Azt elméleted a tapasztalat cáfolja. Csak azmondod, amnit el akarnak hitetni veled.

" 1-2 paradigmaváltás. Olyan kiragadott példákból mint amiket itt írtak, következtetéseket levonni nagyon káros. Igen, lehet hogy a nagyi még 80 évesen is egészséges, de lehet hogy ez nagyobb részt köszönhető annak hogy mondjuk egész életében biciklivel járt mindenhova és művelte a kertet"
Én írtam a nagymamámról. Kertművelés nála annyiban merült ki, hogy átültette a cserepes virágait, és ezt ma is megteszi..Mindig budapesti hölgy volt, ahogy mesélte egy régi bérház 2-dik emeletén éltek. Biciklizni bármily meglepő nem tud. Emlékszem mi unokák megakartuk tanítani biciklizni, de erre is volt egy jó beszólása:
-Édeseim. Minek tanuljak meg biciklizni amikor a mennyben is van villamos??
Sokat mesél nekünk, és azt tudom, hogy soha nem dohányzott, szereti a pezsgőt, és a koktélokat. Ja, és soha nem ivott sört. (pedig a sör bizonyított, hogy egészséges) Még valamit: Nagyi kedvenc étele a hurka-kolbász, azt is zsírban süti ki, mert állítása szerint így finom...:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!