Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ettől sokat fogok hízni ha...

Ettől sokat fogok hízni ha így eszem?

Figyelt kérdés

Mai napom nem sikerült eléggé jól:

r: 2 muffin, forrócsoki

t: 1 szelet sütemény

e: 65 g-os bagett-> feta, sali, paradicsom, házi szalámi

és ebéd után megettem 4db raffaellót amit lehet nem kellett volna...

vizet ittam és 1 bögre teát

Hány kalória lehet ez? Ma még ennék azért...mert holnapig nem hiszem hogy kibírom. Hízhatok ha általában így étkezek? Amúgy sportolok is, ma tervezek 1 óra szobabiciklit aztán kis erősítést. Fogynom is kéne...

16/L 160 cm/ 54 kg

2014. okt. 8. 13:58
 1/3 anonim ***** válasza:

54 kilóból hova a francba akarsz fogyni? A testsúlyod az ideális tartományban van!

Ha formásodni akarsz, ami NEM fogyókúra, akkor izmosodj, ne fogyózz, de ahhoz ez az étrend nem jó.

Menj át a fogyókúra rovatba, olvasgass, ott rengeteg, töménytelen mennyiségű hasznos infót kapsz majd.

2014. okt. 8. 14:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Hogy lehet ilyen választ írni...hát erre mondanám hogy halj meg te, de ilyet senkinek sem kívánnék...undorító egy alak lehetsz....
2014. okt. 8. 15:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyél egy nap kevesebb sütit és több normális kaját (leves, husi, zöldségek, főtt ételek).

kaloriabazis.hu oldalon ki tudod számolni a kalóriát.

Nekem nem tűnik olyan soknak, csak otthon már valami normálisat egyél, ne kenyérfélét vagy sütit.

Szerintem sportolj sokat, rendszeresen, kb. kétnaponta. Fogynod nem kellhet sokat, bár így kép nélkül elég nehéz megállapítani.

2014. okt. 8. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!