Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit esznek, isznak az eszkimók?

Mit esznek, isznak az eszkimók?

Figyelt kérdés

2014. okt. 1. 23:11
 1/10 anonim ***** válasza:

Jaj de jó kérdés!

Erre a vegáknak kellene válasolniuk.

hiszem is, hogy lesznek rettenetes válaszok

2014. okt. 1. 23:58
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

Most már elég sokmindent, eljutott hozzájuk a modern civilizáció...

Régebben állatokat ettek, mégis mi mást? Amúgy nem tudom, mit számít, hogy vega-e az ember (OK, persze, én is láttam már intoleránsakat a vegák és nem vegák közt is jócskán...), én voltam vega, manapság is extrém ritkán eszem húst (akkor sem boltit), de szeretem a táplálkozástudomány érdekes dolgait, pl. hogy az emberek mennyire alkalmazkodóképesek. Az egyik csak növényt eszik, a másik csak állatot s mindkettő képes egészségesen végigélni egy életet. Bizonyára nem mindenkinek menne ez, persze.

Amúgy normál emberek is vannak, akik ehetnének növényt, de nem teszik, csak és kizárólag állati termékekkel táplálkoznak, nulla rost... Azért necces megoldani, még a vadonbeli ragadozók sem csak a normál húst és zsírt eszik, esznek belsőséget, gyomortartalmat, hogy mindent megkapjon a szervezetük... Legjobb tudomásom szerint legalábbis, sajna nem vagyok szakértő, nyugodtan javítson ki az, aki jobban tudja.

2014. okt. 2. 00:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Most nem tudom, hogy mit esznek. De régen a fő táplálékuk a fókahús és a fókazsír volt, és a felolvasztott havat-jeget itták.
2014. okt. 2. 07:50
 4/10 Ügyet Lenke ***** válasza:
33%
havat esznek, havat isznak...s abból főznek...alapszabály az, hogy iglu mellől, sárga hóból nem főzünk...
2014. okt. 2. 08:04
 5/10 anonim ***** válasza:
mostmár mindenfélét civilizáció oda is elért ! biztos ettek már töltött káposztát is! :D
2014. okt. 2. 09:09
 6/10 anonim ***** válasza:
2-es, javitottam rajtad a zöld kézzel, elsö voltam
2014. okt. 2. 14:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Fókát, időnként bálnákat, ha néha találni akkor a különböző növényeket. Még sajtot is tudnak készíteni néha. A szárított hús, és a zsír elég nagy részét teszi ki az étrendjüknek úgy tudom.
2014. okt. 2. 22:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Bambit.
2014. okt. 3. 14:29
 9/10 Dredd Bíró válasza:
Nézd meg a Jégkamionosok idevágó részét, hogy mit szállítanak az eszkimóknak....
2014. okt. 4. 12:10
 10/10 baszont2002 válasza:

-HALAT

-VADAT

Akár bogarakat is! :3

2014. okt. 8. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!