Jaj de jó kérdés!
Erre a vegáknak kellene válasolniuk.
hiszem is, hogy lesznek rettenetes válaszok
Most már elég sokmindent, eljutott hozzájuk a modern civilizáció...
Régebben állatokat ettek, mégis mi mást? Amúgy nem tudom, mit számít, hogy vega-e az ember (OK, persze, én is láttam már intoleránsakat a vegák és nem vegák közt is jócskán...), én voltam vega, manapság is extrém ritkán eszem húst (akkor sem boltit), de szeretem a táplálkozástudomány érdekes dolgait, pl. hogy az emberek mennyire alkalmazkodóképesek. Az egyik csak növényt eszik, a másik csak állatot s mindkettő képes egészségesen végigélni egy életet. Bizonyára nem mindenkinek menne ez, persze.
Amúgy normál emberek is vannak, akik ehetnének növényt, de nem teszik, csak és kizárólag állati termékekkel táplálkoznak, nulla rost... Azért necces megoldani, még a vadonbeli ragadozók sem csak a normál húst és zsírt eszik, esznek belsőséget, gyomortartalmat, hogy mindent megkapjon a szervezetük... Legjobb tudomásom szerint legalábbis, sajna nem vagyok szakértő, nyugodtan javítson ki az, aki jobban tudja.
-HALAT
-VADAT
Akár bogarakat is! :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!