Mit vigyek a suliba inni? Ti mit szoktatok?
Itthon ásványvizet szoktam inni(mentes,enyhén szénsavas)de a suliba nem fogok elvinni egy egész üveggel(állt.1,5L).
Az átöntögetés meg nem oké.
Valami olyan ital kéne ami megfizethető, finom, nem túl édes.
(Szóval ne profis 2L-es szénsavas narancslét meg ilyeneket mondjatok.)
Valami ötlet?
Tanulj meg teát főzni, majd kitapasztalod, hogy szereted...
Én egy nagy kannába 5 evőkanál cukrot és 6 evőkanál citromlevet teszek. (meg 2 teafiltert) Szerintem finom.
Esetleg ízesített ásványvíz?
A gyerekeim középiskolások :
- fiam 1,5 literes ICE TEA-t visz magával (régebben az iskolai büfében vett félliteres üdítőket, de napi 2-3 flakon már kész anyagi csőd!)...
- lányom 1 literes flakonban visz magával szénsavmentes üdítőt (ásványvíz+Bolero-italpor)...
Esetleg azt is csinálhatnád, hogy egy 1,5 literes flakont viszel magaddal, 1 zacskó Bolero-italporral, a suliban csak vízet töltesz rá (megspórolod a cipekedést, mégis van bőven innivalód egész napra).
Amúgy ez a Bolero-italpor cukormentes, nagyon finom ízekben kapható, nálunk a narancs, alma, Ice Tea Lime a nyerő.
Jaj, hogy mekkora gondjaid vannak! Amúgy hány éves vagy netán 5? Vagy esetleg értelmi fogyatékos vagy? A világon sok millió ember megtudja oldani MIT VIGYEN INNI. (MÁR AKINEK VAN MIT, SOKAKNAK MÉG A VÍZ IS MINDENT MEGÉR)
Imádom az ilyen értelemmel teli kérdéseket!!
Vigyél egy műanyag poharat. Víz meg folyik a csapból.
Olcsó is, nem is kell sokat cipelni. :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!