A szülöszobába vigyek be magammal innivalót? Vagy adnak ott? Vagy nem szabad inni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 20:22
1/5 anonim válasza:
Vigyéél! Sima, hűtött, szénsavmentes vizet. Mondjuk én Jana eperízűt vittem, mert a sima vizet nem tudom meginni. Volt még nálunk ennivaló, szőlőcukor, de a vizen kívl semmit nem kívántam, de azt viszont nagyon! Elég kimerítő (is) tud lenni a vajúdás, pillanatok alatt megszomjazik az ember. A végefelé már a vizet sem kívántam, de a szülésznő javasolta, hjogy ha csak 1-1 kortyot is iszok időnként, az is valami, de igyak.
2/5 anonim válasza:
Mi is vittünk 2 liter mentes vizet, ittam is bőven, pedig nekem hamar meglett a fiam 4:52 perc alatt+még max 10 perc míg a kórházba értünk mert elfolyt a vizem. Jó még a szülés után is mert ha nem tudsz pisilni akkor katétereznek. Vittünk szőlőcukrot is de az nem kellett.
3/5 anonim válasza:
Én nem ihattam, csak a számat engedték kiöblíteni.
4/5 anonim válasza:
Vigyél ásványvizet, sőt ha apás szülés lesz, akkor az apukának is legyen inni, esetleg ennivalója is!
5/5 anonim válasza:
Inni nem adnak de vigyél magaddal mert lehet inni,de már a vége felé rám szóltak,hogy most már ne igyak.Aztán szülés után meg nagyon sokat igyál ,hogy tudjál pisilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!