Limara kelt szíveit készítettem tegnap, sajtos-sonkás töltetlékkel, ezt volt a reggeli. Ebédet még nem tudom, talán összedobok egy palacsintát (nincs itthon semmi, és ebben az esőben én ugyan ki nem megyek vásárolni)
2014. aug. 21. 08:03
3/7 anonim válasza:
Kornspitz kiflit és joghurtot eszek reggelire....az ebéden még gondolkodok....de elég valószínű hogy túrós tészta lesz!! ;)
2014. aug. 21. 08:09
4/7 anonim válasza:
Reggelire császár szalonnát ettem
most chipset..
maradt még egy kis szalonna, azt nemsokára megeszem.
ebédre csak riproppot sutok meg krumplipuret csinálok mellé. Nagy dologba nincs kedvem belekezdeni. De lehet inkább krumplis tésztát..
2014. aug. 21. 08:50
5/7 anonim válasza:
Egyik kedvenc reggelim volt. Összevágtam fejes salátát, paradicsomot, hagymát paprikát, uborkát, és ami zöldség van egy lapos tányérra. Fogom a serpenyőmet, és jól felvert 2 db tojást beleütök a felforrósitott vajra. Ezt ugy sütöm meg, mint egy palacsintát, és ha kész, rácsusztatom a zöldségekre. Nagyon finom. Ebédre maradt a tegnapi ünnepi sült libából. A köretek elfogytak, ugyhogy megyek szedek egy kis zöldbabot főzeléknek. /ha eláll az eső/.
2014. aug. 21. 09:05
6/7 anonim válasza:
Reggeli réteges gyömölcsös jughurt volt babapiskótával, ebéd éppen most fogyott el, tócsni, fokhagymás tejföllel.
Nem volt kedvem húsos ebédre, ezért esett a tócsnira a választás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!