Miért mindig a finom ételeket szüntetik meg?
Azért az utsó kommenthez annyit hozzátennék, hogy az engedélyezett adalékokról nincs tudományos bizonyíték, hogy a felhasznált mennyiségben ártalmasak lennének (ezért vannak engedélyezve), bár ez nyilván egy összetett terület, ahol különböző érdekek ütköznek.
Másrészt a gyilkos galóca teljesen természetes, mégis megpatkolsz, ha megeszed, a zsír természetes, de nem egészséges stb. Szóval vigyázzunk azzal, hogy mit nevezünk egészségesnek.
Én voltam a 10-es, akkor én is hozzáfűznék a tiédhez.
Az adalékanyagot külön külön vizsgálják, a kajában meg ömlesztve vannak és nem tudni hogy mi mivel hogyan reagál. DE azért használjuk.
A határértékek megint csak érdekesek, mert sokszor nagyon pici mennyiségekről van szó és olyan pici mennyiségeket nem is tudunk mérni. Szóval sokszor a határérték alatti nem azt jelenti hogy nem káros, hanem azt hogy az a legkisebb mennyiség amit már ki tudnak mutat (és egyébként káros).
Nem ajánlottam neki, hogy egyen természetes eredetű toxinokat :D
A zsír nagy mennyiségben nem egészséges, kis mennyiségben pedig erre is szükség van pl zsírban oldódó vitaminok.
"Szóval vigyázzunk azzal, hogy mit nevezünk egészségesnek"
Egyébként szerinted mit írtam egészségesnek, ami nem az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!