Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért mindig a finom ételeket...

Miért mindig a finom ételeket szüntetik meg?

Figyelt kérdés
Nagyon elegem van, hogy a valaha volt kedvenc kajáim 3/4-ét megszűntették, azokat a sz@rokat amiket meg senki sem vesz, ott rohadnak a polcokon. Miért van ez?
2014. aug. 9. 18:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
konkrétan mikre gondolsz?
2014. aug. 9. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 A kérdező kommentje:
azokra, amiket alapból lehet készíteni....
2014. aug. 9. 19:08
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
Hogyhogy megszüntetik? Ételt nem lehet megszüntetni...
2014. aug. 9. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A különféle "alapok" nem ételek, hanem vegyszerekkel dúsított szemetek.


MINDEN ételt el lehet készíteni ezek nélkül is, és akkor még nem is mérgezed magad.


(És a frissen, "alap" nélkül készített sem tart tovább)

2014. aug. 9. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk bolognai alap? vagy carbonara alap vagy egyéb szarságok? mert az tényleg felejtős.
2014. aug. 9. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 A kérdező kommentje:
miért szarság?
2014. aug. 9. 20:05
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
tele van felesleges cuccokkal, aminek az adott kajában semmi keresnivalója, és semmivel sem tart tovább, ha te megcsinálod rendes alapanyagokból.
2014. aug. 9. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
69%
Egyébként meg nem szűntek meg.
2014. aug. 9. 22:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
68%
LoL... Tanulj meg főzni, meg fogsz lepődni.
2014. aug. 10. 11:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:

"miért szarság?"

Egy élelmiszer annál károsabb minél nagyobb mértékben van feldolgozva. Lefordítva a majonéz is káros valamennyire, viszont az a majonéz amit te kutyulsz össze tojásból az teljesen természetes és egészséges.

ha már majonéz a példa; van benne többek között állományjavító és tartósítószer. Nem írtam hosszú listát, de ezek a legrosszabbak. pl egy természetes eredetű pl pajzstetű :D hozzáadásával készült kaja százszorta egészségesebb; vagy akár egy mesterséges színező is jobb az állományjavító és tartósítószer párostól.


Aztán a majonéznél bőven rosszabbak a por kaják. Az már csupa műanyag.


Egy ember évente!!!! 10 kg adalékanyagot eszik meg.


Ezért hallod azt mindenhonnan hogy tanyasi csirkét/tojást, házi vágású kolbászt, otthon főtt kaját kell enni, mert ezek a legtermészetesebbek, és legkevésbé károsak.

2014. aug. 11. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!