Miért mindig a finom ételeket szüntetik meg?
A különféle "alapok" nem ételek, hanem vegyszerekkel dúsított szemetek.
MINDEN ételt el lehet készíteni ezek nélkül is, és akkor még nem is mérgezed magad.
(És a frissen, "alap" nélkül készített sem tart tovább)
"miért szarság?"
Egy élelmiszer annál károsabb minél nagyobb mértékben van feldolgozva. Lefordítva a majonéz is káros valamennyire, viszont az a majonéz amit te kutyulsz össze tojásból az teljesen természetes és egészséges.
ha már majonéz a példa; van benne többek között állományjavító és tartósítószer. Nem írtam hosszú listát, de ezek a legrosszabbak. pl egy természetes eredetű pl pajzstetű :D hozzáadásával készült kaja százszorta egészségesebb; vagy akár egy mesterséges színező is jobb az állományjavító és tartósítószer párostól.
Aztán a majonéznél bőven rosszabbak a por kaják. Az már csupa műanyag.
Egy ember évente!!!! 10 kg adalékanyagot eszik meg.
Ezért hallod azt mindenhonnan hogy tanyasi csirkét/tojást, házi vágású kolbászt, otthon főtt kaját kell enni, mert ezek a legtermészetesebbek, és legkevésbé károsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!