Hogyan lehetséges hogy egy párlat mérgező?
https://www.youtube.com/watch?v=2dEmSEFxeqQ
ilyet akarok késziteni előfordulna hogy mérgező lene?
Ez szimpla erjesztés. Itt maximum rossz baktériumok dolgozhatnak (túl sok/kevés oxigén, hőmérséklet, páratartalom) és akkor büdös és ihatatlan lesz a végeredmény.
Lepárlásnál felforralod, majd az etilalkoholt felfogod, a többit kiöntöd. Itt szoktak vakulásos balesetek történni.
ugyanugy kell mint pl a szilva pálinkát most főztem, beteszem az üstbe felfől elkezd csorogni az elejét kiöntöm a többi meg rendes lesz mijen
etilakohol meg vakulás most ezt nemértem , nem rendesen kell kifőzni és kész?
Nem csak lelkesen, de felkészülten kell nekiállni. 1-2 könyvet olvass el a témában, utánna már bátran csinálhatod. Még jobb, ha az elsőben segít valamelyik tapasztaltabb szomszéd, ismerős.
A zugpálinkafőzés idején évente megvakultak páran a hülyeségük miatt, erre akartalak figyelmeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!