Hogyan lehetséges, hogy őszibarack és ananász ízű jégkrémet együtt éve sárgadinnye ízt kaptam?
Figyelt kérdés
Aki nem hiszi, próbálja ki! De egyébként van ilyen jelenség?2014. jún. 27. 17:39
1/7 anonim válasza:
Nem hinnem! :D De en is kiprobalom, ossze kell keverni?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem, hanem a szádba kell venni mind a 2-ből egyszerre és ott összekeveredik. Mondtam, aki nem hiszi próbálja ki! :)
Mondjak márkát?
2014. jún. 27. 19:00
3/7 anonim válasza:
Elképzelhető, van olyan sárgadinnye, azt hiszem zöldbélű, amit ananászdinnyének hívnak.
a gyümölcsök (de más pl fűszerek ) kombinációi sokszor egészen érdekes ízt adnak együtt.
nekem biztos bejönne :)
4/7 anonim válasza:
Ez milyen jégkrém? Kipróbálom. :D
5/7 A kérdező kommentje:
Na látjátok, hogy nem hazudtam, a 3-as is írta, hogy van ilyen. A neve: Algida Big Milk nevű: ananász, vanília, őszibarack trio ízű. (Sparban vettem), 1250 g-os, 999 Ft. Most komolyan próbáljátok ki! :)
2014. jún. 27. 19:44
7/7 A kérdező kommentje:
Na? Mesélsz?
2014. jún. 28. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!