Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy lesz 125 g szalámiból 100 g?

Hogy lesz 125 g szalámiból 100 g?

Figyelt kérdés

Már egy párszor láttam a szalámis dobozokon ezt: 100 g szalámi 125 g húsból készült. Valaki elmagyarázná nekem, hogy ez hogyan lehetséges?

A válaszokat előre is köszönöm! :)



2014. jún. 17. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:
96%
A száradás vízelvonással jár.
2014. jún. 17. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Pontosabban a nyers alapanyag hús magas víztartalmú, ami az érlelés-szárítás folyamán eltűnik, vagyis zsugorodik, szárad a termék, és az eltűnt víz miatt kevesebb a késztermék súlya.
2014. jún. 17. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a gyors válaszokat

:)

2014. jún. 17. 11:27
 4/4 zolidobos ***** válasza:

Arra próbálnak utalni, hogy a termék "hagyományos" módon készült, nem tartalmaz nedvességet megkötő anyagot, és egyéb miskulanciát.

Azért fogadd fenntartással...

2014. jún. 17. 16:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!