Hogy lesz 125 g szalámiból 100 g?
Figyelt kérdés
Már egy párszor láttam a szalámis dobozokon ezt: 100 g szalámi 125 g húsból készült. Valaki elmagyarázná nekem, hogy ez hogyan lehetséges?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
2014. jún. 17. 11:21
2/4 anonim válasza:
Pontosabban a nyers alapanyag hús magas víztartalmú, ami az érlelés-szárítás folyamán eltűnik, vagyis zsugorodik, szárad a termék, és az eltűnt víz miatt kevesebb a késztermék súlya.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat
:)
2014. jún. 17. 11:27
4/4 zolidobos válasza:
Arra próbálnak utalni, hogy a termék "hagyományos" módon készült, nem tartalmaz nedvességet megkötő anyagot, és egyéb miskulanciát.
Azért fogadd fenntartással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!