Párizsival akkor teszek még rá majonézt is vagy valamilyen szalámival.
2014. júl. 29. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
3/11 anonim válasza:
Én a tojásba szoktam tenni csipet curryt vagy majorannát. Aztán sajttal, paradicsommal eszem.
2014. júl. 29. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
4/11 anonim válasza:
Hmmm.
- legtöbbször: erős pistával, vagy kecsöppel
- tojást egészítettem ki sajttal vagy fűszerrel
- édes: fahéjas cukorral szórtam meg, vagy lekvár (annyira azért nem jött be)
2014. júl. 29. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
5/11 anonim válasza:
A kenyére sajtot teszek. Fokhagymát is szoktam hozzá enni és teával iszom.
2014. júl. 29. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?
6/11 anonim válasza:
Én a tojást mindig hígítom egy kis tejjel (vagy tejszín+vízzel), és fűszerezem azzal, amit épp megkívánok: bors, őrölt kömény, különböző ízvilágú fűszerkeverékek, sima ételízesítő, oregánó, bazsalikom, persze mindig csak egy, nem szeretem, ha ezek közül sok keveredik. Hozzá mindig eszem valamilyen zöldséget: cukkini, uborka, jégsaláta, paradicsom a kedvenceim.
2014. júl. 29. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?
7/11 anonim válasza:
Picit megsózva, paradicsommal.
Ha flancos reggelit akarok belőle, akkor mikor kivettem az olajból, akkor a még forró kenyérre reszelek egy kevés sajtot, az pedig ráolvad :)
Régen bundás kalácsot is szoktam készíteni, úgy, hogy két szelet kalácsot összeragasztottam lekvárral, és úgy mártottam a tojásba, persze ezt só nélkül. Szerintem bundáskenyérnél is működhet, hogy valami kencével összeragasztasz két szelet kenyeret.
2014. júl. 29. 22:12
Hasznos számodra ez a válasz?
8/11 anonim válasza:
Nekem ez A bundas kenyer, ez az orok kedvencem, vagy igy eszem, vagy sehogy: A tojasokat turmixgepben(!) extrahabosra felturmixolom, de semmit nem adok hozza. Ceres tonkolytoastot (barna, tomor allagu) megszurkalok villaval es igy forgatom a tojasba, majd kb. fel percig benne is hagyom, hogy jol megszivja magat tojassal. Olivat melegitek es abban sutom ki. Rendkivul finom, eszmeletlen jo allaga lesz az egesznek a tojashabnak koszonhetoen. Ossze sem lehet hasonlitani a hagyomanyossal. Koktelparadicsommal, pritaminnnal es uborkaval szeretem, hetvegen,ha otthon vagyok, akkor ujhagymat is karikazok ra. So nekem nem kell
2014. júl. 29. 23:45
Hasznos számodra ez a válasz?
9/11 anonim válasza:
Toastkenyereket párban megkenek jó vastagon finom kenőmájassal, és összetapasztom. Átlósan elvágom, és felvert tojásba mártva kisütöm. Rá egy kis reszelt sajt és már fogyasztható is.Extra finom :)
2014. júl. 30. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?
10/11 Polipeter válasza:
ha nem akarok olaj szagot, akkor sütőben szoktam megsütni a rácsokra téve. 80 százalékkal kevesebb a szellőztetni való
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!