Ti is szeretitek a punding bőrét?
Figyelt kérdés
azaz mikor hül picit és egy vékony réteg a tetején megköt de alig egy mili vastag...2014. máj. 30. 21:45
1/18 anonim válasza:
Lehet, hogy furcsa, de nekem pont az a kedvencem. :3
2/18 anonim válasza:
Nekem az a kedvencem. Bőre nélkül nem is kell a puding.
3/18 anonim válasza:
Én is szeretem, de én általában nem szoktam megvárni, mert én a pudingot csak akkor eszem meg, mikor még forró.
4/18 anonim válasza:
Én is azt szeretem benne a legjobban, pont ezért sosem szerettem a hidegen összekeverhető pudingokat, csak a főzőseket.
5/18 anonim válasza:
Keptelen lennek forro pudingot enni, en pont ugy szeretem, ahogy a csomagolas kepen van, mikor mar forma nelkul is tartja az allagat. :) Van pudingos formam, megvarom, mig megdermed a hutoben, kiboritom es ugy eszem. A vanilias a kedvencem, neked?;)
8/18 A kérdező kommentje:
Én is imádom :D forrón szoktam enni mikor megfő, megvárom hogy bebőrözzön aztán azt leeszem, majd megint várok és megint eszem... :D sokan mondják hogy nem szabad forrón enni mert betegek leszünk tőle, de valahogy ez rám nem hat, még csak meg se fájdul a hasam a forró pudingtól, bár ez lehet hogy felfogás kérdése is, mármint hogy teszek rá nem érdekel megeszem forrón, és semmi bajom ne, lesz vagy nem nem eszek belőle mert beteg leszek aztán na jó mégis csak eszek egy kicsit és utána tényleg beteg lesz tőle...
2014. máj. 30. 23:16
9/18 anonim válasza:
Kicsit olyan ez mint a Nutella, ha az ember kanalazza az üvegből akkor mindig a legelső még sima felületből szedett adagok a " legfinomabbak ", pedig ugyanaz teljesen. :)
10/18 anonim válasza:
A legjobb, de a házi tejnek is a fölét szeretem legjobban - bár néha túlzásba viszem és rosszul leszek tőle. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!