Ti is szeretitek a punding bőrét?
Kerdezo, te sem forron eszed. Mert ugye azt irtad, hogy csak a boros reszt eszed le a tetejerol mindig, igaz? Az pedig azert borosodik, mert kihult.:) De nem kotozkodni akarok, felre ne erts.
Egyebkent most a valaszokat nezve eszembe jutott a menzas tejbegriz es kakao, amin szinten volt bor. Huh...eleg volt csak meglatnom, egy arva falatot nem voltam kepes enni a kajabol, hiaba szedte le nekem a tanito neni anno.:)
utolsó... nincs gáz.. :D
de mikor kiöntöm az edényből amiben megfőtt, akkor kb 2-3 perc mulva a teteje már bőrös lesz nem vastag még tán egy mm vastag sincs de bebőrödzik.... van mikor meghagyom és mindig csak a bőrét eszem le de van mikor türelmetlen vagyok és benyomom egybe az egészet...:D
Igen, tudom mire gondolsz :) pont az a jo, hogy ami boros, az mar nem olyan forro, hogy vegigegesse a szajpadlast:) en kitartok amellett, hogy akkor jo, mikor mar pudingforma formaju, kemeny az egesz. :) Nekem megeri varni, sot van, hogy este keszitem, hogy reggelre mar jo legyen, es azt reggelizem gyumolccsel.:)
Egyebkent a bolti pudingok miert nem kemenyek? Azok nem tartjak magukat a doboz nelkul, vagy igen? En csak Danettet veszek, mast nem kostoltam meg, nem bizalomgerjeszto egyik sem nekem. Inkabb elkeszitem Dr.Oetkerbol. Csak a Danettet nem tudom otthon kivitelezni ;)
Nem hinnem, hogy jo otlet a fagyasztas, hiszen a fozos pudingnak is boven eleg az huto homerseklete, ott is 'formas' lesz.:)
De kivancsi vagyok, sikerul e?
A boltban ma eszembe jutott a kerdesed a hutos reszlegnel, korbe is neztem , de egyedul egy nagyobb, kicsit kuglof formaju kremdesszer tunt olyannak, ami formatarto egyedul is. Ki kell bortitani elvileg, es az aljan levo folyekony cucc (gyumolcs vagy karamell), raomlik a szilard kremre, mint egy ontet. Milli a markaja, szerintem te is lattal mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!