Gyerekek ti szeretitek a menzas kajat?
Figyelt kérdés
pl en nagyon szeretem de vannak olyanok amik tenyleg eleg moslekok
13/L
2014. júl. 6. 13:47
1/13 anonim válasza:
Menj el egy normálisabb étterembe és utána a menzára. Hasonlítsd össze a 2 ételt. Rájössz, hogy kb mind moslék.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem ezt kerdeztem...
2014. júl. 6. 14:08
3/13 anonim válasza:
Gondolom, sokan szeretik, mert rengeteg olyan kérdés van, hogy egy adott ételt hogy készítenek a menzán, mret otthon is olyat szeretne.
Az egyedüli, amit nem értek, hogy az ország összes menzáján ugyanúgy föznek?
4/13 anonim válasza:
Soha nem szerettem. Első osztályos koromban az első félévben voltam menzás utoljára. Később inkább a napközit is visszamondtuk, hogy ne kelljen azt a moslékot ennem. A szüleim otthon minőségi ételekkel vártak.
5/13 anonim válasza:
Nem vagyok gyerek, de gyerekként is szerettem (90%-ban, nyilván mindenkinek van olyan kaja amit utál, nekem pl a sóska meg a krumplifőzelék), most is szívesen eszem az önkiszolgálós/ételrendelős, hasonló jellegű kajákat.
6/13 anonim válasza:
Nekem anyum nem engedte a menzat, mert 'ott csak selejt es karos etel van, amitol kover leszel es beteg' ,ezert mindig irigykedtem azokra, azok ott ehettek.:)
Az en fejemben a menzakaja olyan volt, mint masnak a Nutella vagy aMcdonalds happy meal, minden vagyam volt, hogy megkostoljam.;)
Aztan kesobb ez alabbhagyott, eloszor gimiben ettem ott, paradicsomos husgombocot konkretan. Hat..nem bantam, hogy nem ott nottem fel.
Neked van menzas kajakedvenced egyyebkent?
7/13 anonim válasza:
Nagyon változó minőségű a kaja, van mikor isteni, van mikor nyers szinte a húsgomboc közepe. A paradicsomlevest a menzán szeretem a legjobban, pedig jó sok helyen ettem már.
8/13 A kérdező kommentje:
#5 En vegulis a menzan mindent megeszek de valamiert a levesek nagyon szoktak izleni(valszeg azert mert hetvegen ritkan eszunk levest) az eggyik kedvencem a paradicsomleves :) Meg meg a petrezselymes krumplit,es azt a a pulykahusit szeretem aminek sajt van a kozepen! nyami! :D De nagyon,nagyon,nagyon ritkan van :( Neked? :D
2014. júl. 7. 19:13
9/13 A kérdező kommentje:
*6#
2014. júl. 7. 20:06
10/13 anonim válasza:
A menzán a paradicsomleves azért olyan jó,mert porból készül egy csomó ízfokozóval. Az a pulykahús sok mindent látott de rendes pulykahúst alig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!