Gyerekek ti szeretitek a menzas kajat?
pl en nagyon szeretem de vannak olyanok amik tenyleg eleg moslekok
13/L
Gratulalok kedves utolso, sikerült megertened a kerdest! Megjegyeznem, hogy semmi nem keszul porbol a menzan, mert dragabb lenne sokkal, mint a rendes alapanyagokbol. Nagymamam elelmezesvezeto volt anno egy altalanosban. O intezte a konyhai penzugyeket.
Kerdezo,
A paradicsomlevest mindenki szerette a menzan, olyannal nem talalkoztam, aki visszavitte volna, mikor az volt az ebed.:) Cukorral keszitik, talan ez lehetett a 'titka'. :)
A pulykahust pedig te is el tudod kesziteni otthon, ha veszel mirelit toltott pulykafalatokat. Ha nem is detto olyan lesz, nem lesz lenyeges kulonbseg.:)
En a rizskochot szerettem nagyon, mert az otthon sosem keszult.:)
Ami meg nagy kedvencem volt: sargaborso fozelek, milanoi, grizes teszta, makos teszta, kelkaposzta fozelek, tarhonyas hus, borsofozelek, tejbegriz, paprikas krumpli.:)
Én sem szereem a paradicsomlevest, a paradicsom szagától is rosszul leszek. A mirelit húsokból csk pár fajtát eszek meg. Az osztálytársaim mindig szerettek e-miatt mert az enyémet is ők kapták meg :)
amúgy is rossz emlèkeim vannak a menzáról. A műzlinek, ès a tartós élelmiszernek csak a felét osztották ki, a másikfelét vitték haza (botrány is lett belőle, de egy pár évig csinálták). Meg a konyhásnénik is parasztok voltak. Egyszer nővérem (kb 3.-os lehetett) kért repetát, de nem tudta megenni. Azt mondták neki, hogy addig nem áll fel amíg meg nem eszi. Nem tudott mást tenni, megette de kihányta az egészet. Aztán meg vele takaríttattak fel. Az ebéd néha egy kínzással ért fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!