Meg szoktátok enni a kenyér héját?
Figyelt kérdés
Én nem mert vagy kemény és alig bírom elrágni vagy puha és azt úgy nem szeretem.2010. jan. 10. 22:17
2/39 anonim válasza:
A friss ropogós kenyérhéj ( kenyérvég ) a kedvencem.
Amikor már másnapos és megpuhul csak megeszem, mert hozzá tartozik a szelethez.
3/39 anonim válasza:
igen!
sőt, van amikor a belét meghagyom és csak a héját eszem meg - most komolyan
4/39 anonim válasza:
Micsoda!!!??
az a legfinomabb. amikor friss kemyeret veszünk, csak magába megeszünk fél kilót:-))
5/39 anonim válasza:
Nem azért de vannak országok ahol nagyon örülnének neki. Te meg kidobálod a kenyér héját mert finnyás vagy?
6/39 anonim válasza:
Én is megeszem mindig.
Mondjuk azért van különbség a mai meg a régen csinált kenyéreben. Mostanában olyan nyúlós, nem ropogós, puha az egész.
Bezzeg a régi időkben milyen friss meleg, ropogós, barna kenyereket vettünk..
40/N
7/39 anonim válasza:
Én így is úgy is kedvelem a kenyérvéget! Valahogy tartalmasabb,mint a többi.
8/39 anonim válasza:
Igen! Imádjuk. :) Főleg a magos kenyérét, amin kívül magok (pld. szotyi) van!
9/39 anonim válasza:
Magos kenyeret én is szeretem, de csak úgy szeretem a kenyér héját ha friss a kenyér , de amúgy is megeszem.
10/39 anonim válasza:
Na én pedig nem szeretem:D Nyugi én sem eszem meg,csak nagyon ritkán. Nem azért mert kemény vagy puha,csak olyan hülye íze van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!