Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit raktok a grízes tésztára?

Mit raktok a grízes tésztára?

Figyelt kérdés
Hogyan eszitek?
2010. jan. 10. 16:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

fagyasztott meggyből, mézből, rumból gyártok dzsemszerűséget, dédimamám receptje:) császármorzsára is ezt rakjuk, palacsintához, és csokis kevert sütihez is ha vendégek jönnek. vagy túrókrémet, de azt csak én eszem meg, külön nem állok neki p*csölni vele.

kipróbálom tejjel is:)

2010. jan. 11. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim válasza:

Furán hangzik, de én a grízes tésztát nem grízből hanem zsemlemorzsából csinálom. Szerintem sokkal finomabb így és a gyomrom sem ég tőle. Amúgy meg cukrot és barack lekvárt rakok rá.


Gombócra, derelyére és a nudlira is mindig zsemlemorzsából készítem a prézlit. /vagy minek hívják/:-)

2010. jan. 20. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!