Mit raktok a grízes tésztára?
Figyelt kérdés
Hogyan eszitek?2010. jan. 10. 16:34
11/12 anonim válasza:
fagyasztott meggyből, mézből, rumból gyártok dzsemszerűséget, dédimamám receptje:) császármorzsára is ezt rakjuk, palacsintához, és csokis kevert sütihez is ha vendégek jönnek. vagy túrókrémet, de azt csak én eszem meg, külön nem állok neki p*csölni vele.
kipróbálom tejjel is:)
12/12 anonim válasza:
Furán hangzik, de én a grízes tésztát nem grízből hanem zsemlemorzsából csinálom. Szerintem sokkal finomabb így és a gyomrom sem ég tőle. Amúgy meg cukrot és barack lekvárt rakok rá.
Gombócra, derelyére és a nudlira is mindig zsemlemorzsából készítem a prézlit. /vagy minek hívják/:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!