Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van olyan kaja, amitől szó...

Van olyan kaja, amitől szó szerint undorodsz? És miért?

Figyelt kérdés
Én a mostanság divatos kukacos, bogaras kaját nem kóstolnám meg soha, egyébként bármit megeszek.
2010. jan. 10. 11:15
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:
57%
Én a húsoktól undorodom a hal kivételével ,azt az egyet tudom megenni. Mert a hal egész életében fürdik,meg egy full zsírtalan szárazhúsú,egészséges tengergyümölcse,szép világos gusztusos hussal, egy elég egyszerű testfelépítésű élőlény.Ezzel ellentétben szárnyasoktól többségében,de emlősök húsától kimondottan undorodom.Mindig az jut eszembe,hogy nah,körülöttem zabálják az elhullott állattetemet.A döghúst,a hullát, pont mintha embert ennének, az ember is emlős állat,csak több esze van. Én ettől undorodom,se a szagát,se az ízét nem szeretem.Belegondolok,hogy miféle fertőzések,férgek lehettek benne míg élt,a húsa mennyit izzadhatott,meg főzés közben még mennyit izzad bele a bödönbe,attól van az a hónalj szaga ezeknek a főtt húsoknak szerintem. Egész életében a szarában dagonyázó jószág húsa nem tul kedvderítő. Van olyan,aki vígan elcupákol egy csirkelábat,pedig az egész életében tyúxarban gázolt. Aztán ott vannak a füstőlt húsok,na az mint valami veszőhely,olyan szaga van,csülök,disznósajt, kóbász, szalonna, pacalpörkőőtt,kocsonya pff... ilyenknek a látványától is hányingerem támad. Egyszerüen olyan csúnyák, mint egy rakás emésztési melléktermék. Nem jön meg rá az étvágyam. Nah,ennyit a húsokról.Aztán ottvannak a nagyon csömör,agyonízesített gejj kaják,amiket pár falatt után kérödzném vissza legszívesebben,olyan kellemetlen érzést ad a gyomromnak. Vagy a mű kaják,a mű természetellenes ízükkel és utóízükkel. Undorodom az olyan levesektől is,amiben látni a hatalmas zsírfóltokat uszkálni benne. A mosatlan koszos gyümölcsöktől zöldségektől is undorodom.A zsíros tejtől is,mert a zsiradék sem tetszik. Felmerül a kérdés,én akkor mit eszek: Én főttrizsen,halkonzerven,tiszta zöldség / gyümölcsön és sovány tejtermékeken élek,és teljesene egészségesnek érzem magam.Amazok nem hiányoznak egyáltalán sem.
2010. szept. 23. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!