Van olyan kaja, amitől szó szerint undorodsz? És miért?
Figyelt kérdés
Én a mostanság divatos kukacos, bogaras kaját nem kóstolnám meg soha, egyébként bármit megeszek.2010. jan. 10. 11:15
11/31 anonim válasza:
száraz húsok,a mindenki nagy kedvence csirkemell,egyszerűen nem csúszik
12/31 anonim válasza:
Bármi, amiben finánclábak vannak (kolbász, fasírt, stb.).
13/31 anonim válasza:
Kocsonya, belsőség pörkölt, stb!Ami ilyen undi pl mint a pacal!
15/31 anonim válasza:
kínai kaja,tengeri herkentyűk,csiga,minden ami hasonló
normál kajákból:pacal,kocsonya,tökfőzelék,zöld szinű levesek és főzelékek,házitúróból házitejből klészült kajék sütik 8érzem a bociszagot rajta),
16/31 anonim válasza:
székelykáposzta, kocsonya. ra kell nezni, egyszeruen szar, soha nem ettem, nem is fogok.
17/31 anonim válasza:
hát én a pacalnak a szagától is rosszul vagyok.. a nyúlhúst nem eszem meg, mert sajnálom a nyuszit, és mert nekem is volt nyúlam jópár évig:) békától undorodom, így a békacombot is visszahánynám, akármilyen íze van:S amit nem eszek meg a körömpörkölt, mert gusztustalan, de a szaftját ettem már krumplival:D más nincs azt hiszem...
18/31 anonim válasza:
márványsajt, kínai csirkebőrleves, tojásleves, pacal, meg még van pár sertéskaja, amit nem szeretek. A tengeri herkentyűk viszont lecsúsznak (mondjuk a polipkar nem igazán nyerte el a tetszésemet). A bogaras cuccok sem ízlenének szerintem meg a csiga se.
19/31 anonim válasza:
olajbogyó és márványsajt,ez a 2,amit egyáltalán nem tudok megenni.
20/31 anonim válasza:
pacal,kocsony!!!!4wáááááááá....ahogy leírtam valami megakadt a torkomon:()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!