Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A legtöbb étel összetételében...

A legtöbb étel összetételében olvasható módosított keményítők genetikailag vagy kémiailag módosítottak? Mi a különbség? és a hatásuk?

Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 19:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Kémiai és fizikai-kémiai módosítás élelmiszeripari technológiákon keresztül. Amikor a sz.rból élelmiszert gyártanak, állománynövelő és állagjavító.
2014. júl. 22. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!