Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Magyarországon milyen állatoka...

Magyarországon milyen állatokat nem ehetünk meg (kutyán, macskán kívül)?

Figyelt kérdés
valamint a védett fajokat sem szabad gondolom, de ha valaki pl szeretne hörcsögöt tengerimalacot vagy bármely más állatot akkor azt legális megenni? (hallottam már olyat is hogy szegényebb cigány családok sündisznót ettek régen lehet most is azt nem tudom)
2014. júl. 16. 17:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%

Ismertek olyat a Kínai piacon dolgozott régebben és az ottani kínaik pl vették kiskutyákat erre a célra.

Az egy dolog, hogy illegális.

A varjúnak viszont úgy hallottam nem finom a húsa. Csak a fiatal madarakat lehet megenni, az öregebbeknek benzin íze van...

Kisállat kereskedésben árult állatot megenni, ha csak arra gondolok, hogy mennyire nem felelnek meg semmilyen élelmiszer-biztonsági előírásnak...brr.

Én nem ennék se kutyát, se tengeri malacot se ilyesmit, mielőtt valaki félreérten. Amúgy a nyúlhúst miért esszük meg, amikor háziállatként is tartjuk?

2014. júl. 16. 20:44
 12/12 anonim ***** válasza:

A vadakat sem látta állatorvos... De az OK, hogy lehet kockázat, az ember vállalja, ha nem ellenőrzött állatot eszik (mondjuk én pont iparit nem ennék semmiképp, maximum házit vagy vadat).

Régen a patkány vonzott, de ugye ahhoz tényleg valami tiszta, e célra tenyésztett kellett volna, olyan pedig nem jött szembe. De poénos lett volna egy sült patkány, cseresznyével a szájában...

Manapság inkább már házikedvencnek akarom tartani őket, hamarosan veszek egy pár kislányt :)

2014. júl. 17. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!