Magyarországon milyen állatokat nem ehetünk meg (kutyán, macskán kívül)?
Ismertek olyat a Kínai piacon dolgozott régebben és az ottani kínaik pl vették kiskutyákat erre a célra.
Az egy dolog, hogy illegális.
A varjúnak viszont úgy hallottam nem finom a húsa. Csak a fiatal madarakat lehet megenni, az öregebbeknek benzin íze van...
Kisállat kereskedésben árult állatot megenni, ha csak arra gondolok, hogy mennyire nem felelnek meg semmilyen élelmiszer-biztonsági előírásnak...brr.
Én nem ennék se kutyát, se tengeri malacot se ilyesmit, mielőtt valaki félreérten. Amúgy a nyúlhúst miért esszük meg, amikor háziállatként is tartjuk?
A vadakat sem látta állatorvos... De az OK, hogy lehet kockázat, az ember vállalja, ha nem ellenőrzött állatot eszik (mondjuk én pont iparit nem ennék semmiképp, maximum házit vagy vadat).
Régen a patkány vonzott, de ugye ahhoz tényleg valami tiszta, e célra tenyésztett kellett volna, olyan pedig nem jött szembe. De poénos lett volna egy sült patkány, cseresznyével a szájában...
Manapság inkább már házikedvencnek akarom tartani őket, hamarosan veszek egy pár kislányt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!