Magyarországon milyen állatokat nem ehetünk meg (kutyán, macskán kívül)?
én úgy tudom hogy kutyát macskát étkezési célra nem lehet felhasználni magyarország határain belül, valahogy így van megfogalmazva a magyar törvénykönyvben
tehát akkor elvileg ha vennék tengerimalacot,hörcsögöt kisállat kereskedésben akkor azt ha előkészítem megfelelően megehetem? (vannak egyes országok ott szokták kis pálcikákra feltűzni és ropogósra sütik) nem tudom miért de engem vonzanak ezek a dolgok szeretem az új ízeket illetve nagyon gasztro malac vagyok :D
Őszintén szólva most nem tudom miről beszélsz utolsó......hol álszent dolog tenyészállatot enni?
Nem azért nem eszem bizonyos állatokat, mert cukik, hanem mert a mi kultúrkörünkben nem szokás őket megenni. Nyilván ha a dzsungelben nőttem volna fel, másként vélekednék. És megenném a tatut, hiába cuki.
Undorodj inkább az ostoba kommentjeidtől.
"Magyarországon is vannak akik esznek kutyát pl. Kínaik"
Nem esznek, mert mint írták előttem, illegális Magyarországon kutyát enni. Ez csak legenda.
Saját felelősségre azt eszel, amit akarsz (és nem védett). De azt ne felejtsd el, hogy amit kisállat kereskedésben veszel, azt nem étkezési célra tenyésztették. Tehát nem látta állatorvos. Úgyhogy ne csodálkozz, ha megbetegszel valamitől...
Amúgy a romák a varjút is eszik előszeretettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!