Más is imádja a McDonalds sajtburgert? Zseniália az íze! Ha nincs jó kedvem veszek és jobban vagyok?
Szerintem szörnyű a mcdonalds.
Kábé 2x ettem életemben ilyen helyen, marha kicsi volt a burger, marha drága és eszméletlen sz@r ízű, tényleg csak az ízfokózókat és a műízt éreztem. Utána meg 2 órán keresztül böfögtem fel az ízét. Nem is értem, hogy az emberek hogy nem érzékelik, hogy nem ételt kapnak a pénzükért és hogy ocsmány az íze.
Ennyi pénzért simán lehet enni egy egyszerű, egészséges ÉTELT, vagy ha már annyira a burger a lényeg, olyan tök jó hamburgeresek vannak, akik valódi alapanyagokból dolgoznak.
Mekis kaja???
egy évben 1-2xer beugrunk, ha éppen úton vagyunk. De ezért a pénzért, ilyen kis lósz@rt adnak. Egy darab semmit nem ér.
A család azt szereti, amit én otthon csinálok. 2 menü árán a család jól lakik.
Ezen honlapon leírják a készítését,olvass bele!
persze, hogy imádom! csak az a baj vele, hogy nem tudok házilag csinálni olyat. mindennek, ami belekerül olyan egyedi és intenzív íze van. egyetlen hibája, hogy kicsi!!!
két harira megeszem az egészet, aztán meg még ráküldök 3 másikat. szerencsére nem hízom tőle. csak iszonyú szomjassá tesz, és olyan jóllakottá hogy elalszok. sajnos nem tehetem meg, hogy mindennap kidobjak rá 250 ftot, meg nem is tartom valami egészségesnek, ezért sem, de olyan jó puha a zsemléje és meleg, és nem is folyik ki belőle a töltelék, sosem okoz csalódást. az ubi is olyan jó benne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!