Szerintem is finom. Bár jobb kedvem nem lesz tőle. Régen 330 Ft volt kettő, moziban folyton azt ettünk. Volt, hogy nadrágunkban, meg a pulcsinkban csempésztünk be hárman 18 darabot!
2010. jan. 8. 00:33
2/18 anonim válasza:
szeretem, de mostanában inkább a csibeburgerre vagyok rákattanva:)
2010. jan. 8. 00:41
3/18 anonim válasza:
Én is szerettem, aztán megtudtam mi van benne... azóta már inkább nem. Amit írsz az tényleg igaz, jobb kedved lesz tőle, és ez nem véletlen... tele van olyan sz@rokkal, hogy jó kedved legyen, és legközelebb is megvedd. Simán függővé lehet válni. Egyébként érdekességként, egyszer szedd szét, és kóstold meg a húst magában... Semmi íze, ami van, az meg abszolút műanyag... Na ebben van a sok xar. A zsömléjében meg több a cukor, mint két gombóc fagyiban! :D Nem poén, egyetemen szétkaptuk, és kianalizáltuk annak idején :)És ami érdekes, hogy leálltam róla, és azóta talán ha évente egyszer eszem valamit a mekiben. Miután megettem, egész nap fáj a gyomrom, felfúj, izzadok, minden bajom van. Ettől függetlenül egy hétig utána úgy kívánom mint állat... Na ez a nem véletlen amit már mondtam...
2010. jan. 8. 00:41
4/18 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem.Woorchester szószt tesznek bele ami nagyon eteti magát,és attól olyan finom.De csak ritkán veszek,mert drága és nem olyan kiadós mint egy átlagos hambi mert kisebb:(
2010. jan. 8. 00:42
5/18 anonim válasza:
Az egy dolog hogy mi van benne... fujj. De aki dolgozott is mekiben az fix hogy nem eszik ott soha többé.
Hát nekem nem tetszik se az íze se semmi.
2010. jan. 8. 00:54
6/18 anonim válasza:
Szerintem sok ételről írhatnánk azt, hogy jobb, ha nem tudod, mi van benne (virsli is többek között).
Én szeretem a mekis sajtburit (abban van hagyma, a burgerkingesben nincs, és a hagyma megdobja az ízét), viszont a kedvencem a sajtos McRoyal.
2010. jan. 8. 00:58
7/18 anonim válasza:
00.58 igazad van, de olyan brutális, az agy érző receptoraira ható cuccok, mint amik a mekis kajákban vannak ízfokozó címen... huhhhh :D
Mi anno ügyet akartunk csinálni belőle, de nem lehet!!! Annyi adót fizetnek be, annyira zsebükben van mindenki, hogy eszméletlen!!! Kokrétan az egyetemen a legnevesebb embereket is pénzelik, hogy így-úgy ilyen-olyan időközönként ha szóba kerül itt-ott a médiában, hogy a gyorskaja egészségtelen, vagy mi van benne, ezek a szaktekintélyek már robognak is, hogy az embereket megnyugtassák... Közben meg a meki zsebében vannak mind. Persze nem közvetlenül, ez ennél bonyolultabb... A meki támogat csomó az egészségüggyel kapcsolatos dolgot, árvaházakat, stb.. Pontosan ezért, hogy zsebre tegyék akik keresztbe tudnának tenni nekik... Érdekes dolgok ezek :)
2010. jan. 8. 01:10
8/18 anonim válasza:
Támogassa, van miből nekik. :-)
Amúgy aki rászokik, az ő baja, én szeretem, de nem lettem függő. :-) Én szeretem a saját főztömet is. :-)
2010. jan. 8. 01:15
9/18 anonim válasza:
finom az első kettő, de a 3. nekem már rosszul esik, pedig jól lakni mg egyáltalán nem laktam jól olyankor...
2010. jan. 8. 01:46
10/18 anonim válasza:
Finomnak finom, de láttam egy dokumentumfilmet, ahol bemutatták, hogyan ölik le az állatokat... Azóta nem nagyon vágyom a mekis kajára, de néha eszek, kb évente egyszer vagy kétszer. Amúgy tényleg nagyon finom, csak ha megettem és eltelik egy-két óra, már érzem is a "hatását": először is nem tudom abbahagyni az ivást (nem alkohol, hanem bármilyen folyadék, víz, üdítő), nem tudom miért, de egyszerűen nagyon szomjas leszek tőle, a másik meg, hogy nagyon mehajtja a belek, ha értitek mire gondlok... :D Szóval abban a 10 percben amíg eszem tök jó, de utána elég szar, hogy megiszom 5 liter kólát aztán meg hajtanak a gázok... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!