Miért van az hogy otthon túlnyomórészt az asszony a főnök a konyhában, viszont a legnagyobb szakácsok mind férfiak?
Figyelt kérdés
Sőt, a vendéglátóiparban nagyrészt férfi szakácsok dolgoznak.2014. júl. 2. 22:11
11/13 zolidobos válasza:
Nálunk az a rendszer, hogy az főz, aki éppen otthon van, vagy van rá ideje.
Volt rá példa a közelmúltban, hogy nejem a kertben tevékenykedett, én a vacsorát főztem.
12/13 anonim válasza:
Szerintem a pénz az oka. A séfek rengeteget keresnek/kereshetnek, ezekre a helyekre nem engednek nőket, nem engedik be a köreikbe. Bezzeg a menzákon, ahol kicsi a pénz, meg a kifőzdékben ott lehetnek. Meg lehet nézni a versenyeket, hogy lehúzzák a nőket, nem arccal kellene versenyezni, hanem úgy, hogy ne lehessen tudni, melyiket ki csinálta, szerintem más eredmények jönnének ki. De az is belejátszhat, hogy mivel a nők felé elvárás a főzés, a mindennapi "robot", nagyon sokan ezt nem élvezik, munka, teher is lehet számukra minden nap, munka után, rohanva. A férfi meg általában hobbiból főz, évi kétszer bográcsozik, rákészül, kitalálja, megtervezi, foglalkozik vele, élvezi, hamarabb fordul magasabb szintek felé.
13/13 anonim válasza:
Mert a nők mindenhol szeretnek főnökösködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!