Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Egy személy mennyiből tudja...

Egy személy mennyiből tudja kb kihozni a havi étkezését, ha spórol?

Figyelt kérdés
2014. jún. 28. 08:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
1 főre sem, nemhogy kettőre...
2014. jún. 28. 16:29
 12/16 anonim ***** válasza:
65%

Fél kiló kenyér egy napra bőven elég, ez 80 Ft.

Egyetemistaként napi két szelet kenyeret ettem, hozzá egy liter tejet ittam. Ez ma se több 200 Ft-nál.

- Egy tojás 35 Ft.

- 30 dkg főtt rizs 50 Ft.

- 30 dkg répa 70 Ft.

- 1 alma 100 Ft

- 1 joghurt 60 Ft

--------------

Össz.: 315 Ft

És ez egy korrekt, egészséges összeállítás egy napra. 190 cm vagyok, 12 óra könnyű fizikai munka mellett. Nem kell annyit zabálni.

2014. jún. 28. 16:43
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

Azt ugye tudod, hogy ezt minőségi éhezésnek hívják, és gyakorlatilag létfontosságú tápanyagoktól fosztod meg a szervezetedet? 1-2 év után megtekinteném a vérképed, amikor a napi fehérjebeviteled 1 tojás, a vitamint meg pár szál répa és egy alma fedezi...

LEHET így étkezni, csak előbb-utóbb éhen hal az ember/súlyos betegségek alakulnak ki nála.

2014. jún. 28. 16:45
 14/16 anonim ***** válasza:
74%

Ez egy sokkal egészségesebb menü, mint amit a magyarok többsége eszik (hús+szénhidrát).

Egyébként meg nem az volt a kérdés, hogy egészséges-e. Én ki tudok jönni változatos étrenddel napi 500-ból. Sokan ennél jóval kevesebből kénytelenek megoldani.

Elnézést, ha kicsit elszaladt velem a ló, de kiakasztott, hogy lehazugoznak, amikor elég konkrét voltam.

2014. jún. 28. 17:09
 15/16 anonim ***** válasza:

A 13 válaszoló által beírt étrend 1622 kalória, ebben 68 g fehérje, 262 szénhidrát és 32 g zsiradék van. Ez egy átlag embernek megfelelö napi kalóriabevitel és az összetételében is csak a zsír az, ami kevesebb a kelleténél.

Ez összességében sokkal jobb, egészségesebb, mint a hagyományos magyaros étrend.

2014. jún. 28. 21:50
 16/16 anonim ***** válasza:
52%
15: ettől még nem kielégítő. Vitaminokban és ásványi anyagokban is szegény. Fél év ezen az étrenden, és súlyos vashiány alakul ki pl. Mert napi 1 tojás bizony nem elég arra.
2014. jún. 28. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!