A barack aroma tényleg marhacsontvelőből készül?
Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 20:02
11/21 anonim válasza:
az eper-íz van fakéregből. vagyis hát eper-aroma, mondjuk yoghurtban
12/21 anonim válasza:
ÚÚÚÚ Izgis amiket olvastam!asszem holnaptól csak és kizárólag vizet iszom, és füvet legelek!Azt legalább tudom miből van!Hogy placenta legyen az antibiotikumban??Azt tudom hogy arckrémet gyártanak belőle, de hogy emberi fogyasztásra alkalmas gyógyszert?ÚÚÚ beteg sem leszek soha többet!no gyógyszer, no kaja!
13/21 anonim válasza:
"Én azt hallottam, a pudingalapot, a dögkutak tartalmából állítják elő."
Ez így nem igaz, szép is lenne :)
De én sejtem, hogy mire gondoltál. Arra, hogy a zselatint a különböző húsfeldolgozó-üzemekben megmaradt mindenféle aprólékokból nyerik ki.
14/21 anonim válasza:
a placenta teljesen ehető, nagyon tápláló és kiváló gyógyszeradalék. lehet, hogy undorító, de sok helyen az emberek is megeszik, nyilván nem a nyugati kultúrában, de van ilyen.
15/21 anonim válasza:
egyes mosogatószerhez meg valódi citromot adnak.
16/21 anonim válasza:
Élelmiszerismeretből tanultuk, hogy a leveskockák is hulladékokból vannak, különböző inak, meg bőrök, meg gusztustalanságból.
17/21 anonim válasza:
Hát igen,néha jobb,ha nem tudjuk, mi miből készül. A baj az, hogy nehezen kivitelezhető, hogy mindent maga állítson elő az ember,még akkor is,ha ideje és lehetősége van hozzá.És otthon is lehet "téveszteni"na ekkorákat talán nem,de a permetezésnél,az állatok táppal való etetésénél majdnem ugyanaz a hiba,mintha magunk ennénk a tápszerű dolgokat.A baj az, hogy ez az ipar az emberi érzékszervekre specializálódva,az érzékszerveinket tökéletesen megvezetve eteti meg velünk ezeket a retteneteket. Mert ezek FINOMAK,tök mindegy,miből vannak, a gyerek az otthoni fasírtot utálja, de a McDonalds hamburgerből betegre eszi magát.Ajánlom "A leves hazudik" c.könyvet!
18/21 A kérdező kommentje:
Lehet hogy jobban járok, ha nem tudtom hogy mi van a Mekis sült krumpliban :D
2010. febr. 3. 18:30
19/21 anonim válasza:
Abban valószínűleg nincs semmi különös. Az csak azért egészségtelen, mert tele van olajjal. Szerintem inkább azt ne akard tudni, hogy mi van a hamburgerekben :D
20/21 anonim válasza:
Sajnos nem tudom, miből van a barack aroma, de nagyon remélem hogy rosszak a forrásaid, mint ahogy az enyémek is, bár ezek után már más szemmel néz ezekre az ember..Nekem azt mesélték, hogy a gumicukorban (igen, azokban a színes macikban) vágóhídi hulladék van, szó szerint, a májkrémben csiga, a Nesquik kakaóban pedig szárított marhavér. Csodálatos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!