A barack aroma tényleg marhacsontvelőből készül?
Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 20:02
1/21 anonim válasza:
ebben a világban ki tudja :D a pástétomban sem hús van.. :D, na a felvágottról ne is beszéljünk
3/21 anonim válasza:
váááá..én ezt nem akartam tudni..:O
egyébként a gyümölcskocsonyák is csontból vannak főzve, meg minden zseltain.
5/21 anonim válasza:
Az antibiotikumokhoz pedig emberi placentat adnak.
Nem tudom mindegyikhez-e, de a gyogyszergyartok viszik el a korhazakbol a lefagyasztott placentakat, mert alapanyagkent hasznaljak.
6/21 anonim válasza:
rengeteg illatot, ízt "gyártanak" olyan dologból mire nem is számítanánk. az eperről hallottam, hogy enek ízét például valamelyik , fa kérgéből készítik.. igy előfordulhat hogy nem barackból lesz a barackaroma.
7/21 anonim válasza:
Valamelyik gyümölcsaroma pedig fűrészporból. Csak nem tudom melyik :D
8/21 anonim válasza:
egyre jobb XDXD lehet holnap a sütimbe kerül egy kis "marhacsontvelő" némi "fűrészpor" egy kevés " emberi bigyó"... hm, de fincsi ebédünk lesz :D:D
9/21 anonim válasza:
Én azt hallottam, a pudingalapot, a dögkutak tartalmából állítják elő.
10/21 anonim válasza:
Már a citromsav sem citromokból van, hanem valami penész vagy gomba féléből. Különben van egy ilyen könyv, én csak félig olvastam ki, mert rosszul lettem tőle, abban az is benne volt, ezek a sűrítmény cuccok sem azok, amik, mert pl naivitás feltételezni, hogy az almasűrítmény valódi almából van. Eper meg annyi van összesen, hogy még az amerikaiak igényeit sem elégíteni ki, nemhogy a világét. Szerintem ez a helyzet az összes többi gyümölccsel is. Fene tudja mi az, csak az a biztos, amit eredeti alakban veszel meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!