Semmi alapanyag nincs mit egyek?
most értem haza munkából, boltba nem mentem mert már itt minden zárva. Pizzát meg társait rendelni nem tudok. zöldbablevesből van még valamennyi de a zöldbabtól sajnos a szó szoros értelmében hányok.
Mit egyek?? kenyér van itthon néhány szelet meg egy lejárt margarin azt meg nem kívánom mert már 3 napja azt eszek. Felrobbanok a dühtől és az éhségtől, hogy ígérgetik a bevásárlást de nem képesek egy margarint sem venni én meg a munka miatt nem tudok bemenni boltba nem telik ki az időmből..
kérlek adjatok tippeket, megnéztem amiket itt írtak semmi jó nem volt
Jaj, hát merre laksz, hogy ennyire zárva minden?
Akkor nincsen zöldség és gyümölcs és háztáji nálad vagy a szomszédban, ahonnan vehetsz?
kis picike faluban élek, igen ez már nem csak kérdés ez már egy kiakadás is és ne haragudjatok lehet csak azért őrültem meg mert már felébredt bennem az éhség és levadászom a szomszédnénit, hogy megegyem :D
nem nincsen semmi termesztett növényünk semmi sem, a szomszédnak nem tudom van-e de nem kéregetek akkor inkább kihúzom holnapig :D
Megértem, hogy dühös vagy, hogy nem vettek, de ha ilyen a helyzet, akkor nem tudnál előre gondoskodni magadról? Valamikor csak be tudsz vásárolni, gondolom, nem dolgozol mindennap... Ha akkor veszel tartós cuccokat, akkor legalább valamit tudsz enni ilyenkor.
Nekem teljesen vad a helyzet, amiről írsz, én úgy viselkedem, mint aki fél, hogy egyszer véletlenül éhenhal, rengeteg ételem van. Ha 2 hónapig nem mehetnék boltba, akkor is inkább csak a zöldség hiányozna (lenne csíráztatott mag és sóska, zöldhagyma, legalábbis most, de az azért nekem rém kevés. rengeteg zöldségre van szükségem). Rengeteg kiló olajos magom van, a szomszéd bármikor ad tojást, ha van neki, némi aszalt gyümölcs is akad... Sosem maradnék éhen.
Írták a háztájit, nos, nekünk van kertünk, de jelenleg csak sóska nő benne... Mondjuk 1-2 befőttem akad. De csak mert valakinek kertje van, még nem biztos, hogy tud mit enni, ha épp nem érik a gyümölcs vagy terem valami egyéb laktatóbb.
13: Kinek van tyúkja? Vehetnél tőle néhány tojást, hagymát, azt megsütöd, megeszed kenyérrel.
Ezt megteheted munkából hazafele jövet is.
Hány éves vagy? A többiek mit ettek egész nap?
Nincs mit tenni, egyél egy szelet margarinos kenyeret.
Esetleg egy kis lekvár vagy kakaópor nincs otthon?
zsemlemorzsa? Megtudnád pirítani, olyasmi lesz mint a császármorzsa csak tegyél rá cukrot, huu mennyit ettem ezt mikor nem volt pénzem.
Vagy egy kis tészta, rizs? akkor tudnál enni főtt rizst magában.
Igyál meleg cukros teát addig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!