Emlékeztek még arra a vitaminra, ami ilyen kicsi színes tablettákból állt, és zizegett a szádban?
Figyelt kérdés
Asszem az volt a neve, hogy zizi, vagy valami hasonló. Még harmadikos koromban kapott mindenki egy dobozzal ajándékba a suliban.1999-ben. Szerintetek lehet még olyat, vagy akár hasonlót kapni?2014. máj. 1. 21:05
1/16 anonim válasza:
nem a PEZZ?
mert azt még mindig lehet kapni, pl. a TESCO-ban.
Olyan kis adagolós figurával.
2/16 anonim válasza:
a pez-nek köze nincs a vitamonkhoz.
3/16 A kérdező kommentje:
nem, nem a pezz.
2014. máj. 1. 21:58
4/16 A kérdező kommentje:
úgy pezsgett az ember szájában, mint a pezsgőtabletta.
2014. máj. 1. 21:59
6/16 anonim válasza:
A Zizi az nem vitaminos cukor, hanem puffasztott és ízesített rizs, arra a vitaminosra én is emlékszem, de nem jut eszembe a neve.
7/16 anonim válasza:
Nekem is a robbanós cukor jutott eszembe, de arról nem tudnám, hogy vitaminos lett volna.
8/16 A kérdező kommentje:
nem, nem a pattogós cukorra gondolok, amire én gondolok az vitamintabletta volt, és pezsgett a szádban, mint a vízben feloldhatós pezsitabik.
2014. máj. 2. 14:29
9/16 anonim válasza:
Van egy olyan cukorka ami különböző ízben van. Színes, kör alakja van, pici és a szájban pezseg. Kis fóliában volt 5-6 szem. Azt hiszem Fizzy volt a neve és a Pez gyártotta. Még most is lehet kapni a boltokban.
10/16 A kérdező kommentje:
nem, a pezhez semmi köze nem volt, nem az gyártotta, az íze pedig finomabb volt. a pez cukorkát egyáltalán nem is szeretem. és ez kifejezetten vitamintabletta volt. egy nap csak 3-at lehetett belőle bevenni.
2014. máj. 2. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!