Hummuszt szeretnék készíteni. A recept szerint tahinit, azaz szezámpasztát kell belerakni. Nekem viszont por állagú tahinim van. Hogy használhatnám ezt?
Figyelt kérdés
"Tahini, Szezámkrémpor pirított őrölt szezámmagból." Ez van ráírva a zacskójára.#tahini szezámpaszta #szezámkrémpor
2014. ápr. 12. 12:18
1/3 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
A porra valószínűleg rá van írva a felhasználása. Valsózínűsíthetőleg vízzel, olajjal vagy egyéb folyékony anyaggal kell kikeverni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, de sajnos nincs ráírva.
2014. ápr. 12. 15:32
3/3 Puliszkas válasza:
Morzsold picit az ujjaid között.Ha olajosnak érzed szerintem csak pici vízzel próbáld eldörzsölni.Én szezámmagot szoktam egy öreg kávédarálón ledarálni,jó olajos lesz,gondolom ez ennek a szárított változata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!