Üdvözletem! Hagymatea receptet keresve rengeteget találtam a neten. Mindegyik teljesen más. A héját én azért nem merem beletenni. Melyik a legjobb recept?
Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 14:17
1/3 anonim válasza:
Pedig nyugodtan beleteheted a héját. Sőt, abból szokás főzni.
Sokan a húslevesbe is héjastól főzik a hagymát, és húsvéti tojást is lehet vele nagyon szépen színezni.
Semmi bajod nem lesz a hagyma héjától, csak használni fog.
2/3 anonim válasza:
hagymateába kell a héj, ez nem kérdés szerintem.
3/3 anonim válasza:
Egy literbe egy közepes héjas hagymát szétvágod négybe.
Forralod legalább negyed óráig. Ha egy kicsit kihült leszűröd és ízesíted mézzel citrommal. Nagyon finom kellemes ízű teát lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!