Melyik etel kiralya vagy?
Szerintem olyan nincs, hogy "...te csinálsz a legjobban"...
Ugyanis ahány ház, annyi szokás, annyi íz, annyi variáció, és ráadásul leginkább mindenkinek az ízlik a legjobban, amit a "mama főz"! :))) Senki sem tudja olyan jól csinálni!!
Korábban hittem azt, hogy 1-2 ételt én találtam ki, és miután többet forgolódok a net-en, rájöttem, hogy a mégsem én vagyok a feltaláló, max. egy kicsit másként csinálom.
És bizony nagyon sok esetben, ha találkozok valami új recepttel, meglehet, hogy variálok rajta, egy kicsit átformálom a saját ízlésem szerint, attól azt még nem én találtam ki!
Egyetértek az elsővel, szerintem sincs olyan étel amit te tudsz a legeslegjobban csinálni a világon. :)
Viszont isteni tejfölös csirkepaprikást tudok csinálni, arra büszke vagyok :) De nem hiszem hogy én csinálom a legjobban.
A lényeg, hogy a családod szerint "te csinálod a legjobban"!
A többi pedig nem érdekes, ki mit mond arra az ételre, amit te főzöl, vagy én főzök, stb. A lényeg, hogy a család szeresse és jóízüen megegye!!
családom szerint : a halból készült töltött káposztát ,és a marha húslevest :
Van olyan amit én kreáltam , sok féle maradékból : és már a családom is csinálja meg mások : Pulyka bejgli .
Most valami bölcset kéne mondanom.))
Alapból legotthonosabban a pörköltek, gulyások, tokányok világában mozgok, emellett bármit megfőzök.
De:
Miután a főzés egyfajta művészet, mindig kellő alázattal állok hozzá, szívesen tanulok (mint a jó pap, holtig) bárkitől. Ha van aki igényli, ugyanilyen szívesen tanítok is.
Nagyjából ennyi a főzés terén az ars poeticám.
Igen!
Leginkább a pörköltjeimre szokták. És képzeld, a körömpörkölt után még a 10 ujjukat is megnyalják! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!