Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Bizarr ételek. Vannak olyan...

Bizarr ételek. Vannak olyan ételek amiket Ti szerettek, de sokaknak az gusztustalan?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban nagyon szerettem, a sertésbőrt, amit disznóvágás után, sóztak, szikkadni hagytak, felvágták csíkokra, majd el lehetett rágcsálni. Nektek is van hasonló, különös étel?
2009. dec. 17. 20:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Annyira extrém nincs, bár a legtöbb sós kaját megeszem befőttel is, az édes szószokhoz meg sültvirslit meg tojást meg ilyesmit, de sztem ez megszokott. Bár barátom furán nézett... Kicsit extrább: vajas-vaníliás pirítós, ropi nutellával, de kísérleti jelleggel sok mindent kipróbáltam már. kapucsínós popcorn, sülthúszsíros csokissüti, kávés tea, meg ami éppen adódott. :D Ja meg anyum nagy kedvence a macikávéba áztatott kenyér vagy kiflidarabok... régen szerettem, de mostmár ránézek és valahogy nincs meg a kedvem hozzá. :D
2010. ápr. 21. 23:43
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

ki evett már közületek érlelt túrót???

népnyelven felénk büdös túrónak vagy egyszerűen "büdi"-nek nevezik. ez egy régi sváb étek, főleg kocsmákban volt divatos harapnivaló, mert jól lehet rá inni.

egy mélytálba beleteszek egy adag túrót, érzés szerint rá sót, paprikát, és egy kiskanál szódabikarbónát. jól összekeverem, aztán becsomagolom az edényt jópár réteg újságpapírba, és beteszem az ágyneműtartóba a tartalék paplanok-párnák közé. itt ugyanis állandó és langy a hőmérséklet...és itt hagyom 3-4 napot. addigra a szódabikarbóna megerjeszti a túrót, és egy olyan kicsit kocsonyás jellegűvé teszi. vajjal kikeverve isteni finom,...annak aki szereti ugye,...mert anyuci például a szagától is hányingert kap és utálkozva nézi ahogy én a büdivel vastagon megkent kenyereket tolom be az arcomba

2010. ápr. 25. 14:46
 23/23 anonim válasza:
van egy olyan ismerősöm, aki akármit eszik csak tejföllel és kecsöppel, én meglepődtem mikor először láttam....:O
2010. júl. 13. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!